20:20:33 26.07.2021
 
Stiri

Expertiză americană pentru FISCUL din R. Moldova: Controale fiscale ELECTRONICE

Actualitate 22.07.2021 12:09 Vizualizări2743 Autor: Ziarul National
Expertiză americană pentru FISCUL din R. Moldova: Controale fiscale ELECTRONICE


O misiune a experților Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA, reprezentantă de Snider și Philip Brand, a venit la Chișinău pentru a oferi, până la 30 iulie curent, suport Serviciului Fiscal de Stat.

Scopul misiunii este de a face schimb de bune practici pentru îmbunătățirea calității controlului fiscal și inițierea în implementarea controalelor fiscale electronice.

Astfel, angajații Serviciului Fiscal de Stat urmează să beneficieze de experiența experților în dezvoltarea proceselor și procedurilor de control fiscal, inclusiv vor afta istoria dezvoltării controlului electronic în cadrul Serviciului de Venituri Interne a SUA.

De asemenea, experții vor oferi suport în îmbunătățirea programului de asigurare a calității controlului fiscal în scopul eficientizării procedurilor existente aplicate în Republica Moldova.

Misiunea experților se desfășoară în contextul Proiectului în domeniul veniturilor a Biroului de asistență tehnică a Departamentului Trezoreriei SUA
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

SUSAN BENSON 23.07.2021 02:42

Bună ziua Doamnelor și domnilor, aveți nevoie de asistență financiară? Sunt Susan Benson. Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri, împrumut personal, credit ipotecar sau un împrumut pentru a vă finaliza proiectul? Dacă răspunsul dvs. este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de împrumut, inclusiv împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns într-o clipă. Suntem o companie cuprinzătoare de servicii financiare și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți toate aspirațiile. Suntem specializați în furnizarea de soluții financiare structurate persoanelor fizice și companiilor în cel mai eficient și mai rapid mod. Iată câteva motive pentru care ar trebui să ne contactați pentru un împrumut; * Comoditate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - decideți cât doriți să împrumutați. * Finanțare directă rapidă - primiți împrumutul în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rată de dobândă flexibilă - Rată de dobândă accesibilă de 3%. * Rate de aprobare ridicate - Aveți șanse de 99,9% să obțineți împrumutul * Rambursare flexibilă - Trebuie să alegeți data rambursării, fie săptămânal, lunar, fie anual, pe o durată de 1-30 de ani. * Aplicație online simplă. * Îndrumare și expertiză personalizate. * Fără taxe ascunse Nu pierdeți o oportunitate din cauza lipsei de finanțare. Contactați compania mea acum, vă putem ajuta cu un împrumut, deoarece am ajutat numeroase persoane și organizații care s-au confruntat cu dificultăți financiare în întreaga lume. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, vă rugăm să ne trimiteți cererea dvs. de împrumut prin E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp / Telegramă: +447903159998 Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să își aducă clienții și sunt 100% protejați. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md