12:00:21 24.05.2022
Stiri

Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70 de ani

Actualitate 19.01.2022 09:29 Vizualizări2230 Autor: Ziarul National
Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70 de ani


Miliardarul Elon Musk a promis ca va duce coloniști pe Marte în următorul deceniu. Unii oameni cred că misiunea lui a fost prezisă acum aproape 70 de ani.

Un utilizator de Twitter, numit Toby Li, a răspuns la un mesaj publicat de Musk pe Twitter, în care acesta spunea că nu poate scăpa de destin. „Vorbind despre destin, știai că o carte scrisă de Von Braun în 1953, numită Mars Project, făcea referire la o persoană numită Elon care va aduce oamenii pe Marte?”, a scris fanul respectiv.

Cartea a fost scrisă de părintele programului de rachete spațiale american, Wernher von Braun, fost cercetător aflat în slujba regimului nazist. Autorul își imagina, în opera respectivă, cum va arăta colonizarea planetei Marte. Cartea făcea parte dintr-o inițiativă prin care autoritățile doreau explicarea unor idei științifice complexe oamenilor de rând.În „Mars Project” apare cuvântul „Elon”, dar nu este numele unei persoane, așa cum a scris Toby Li. Von Braun scrie că Elon este conducătorul coloniei de pe Marte, echivalentul unui președinte de țară din zilele noastre. Autorul își mai imagina și că puterea legislativă va fi deținută de un parlament bicameral.

Elon Musk a declarat recent, în cadrul Lex Fridman Podcast, că cel mai devreme compania lui SpaceX ar putea duce oamenii pe Marte peste cinci ani, iar în cel mai rău scenariu peste 10 ani.

Miliardarul a spus, cu altă ocazie, că vrea să stabilească un nou guvern independent pe Marte.

„Pentru serviciile oferite pe Marte sau în tranzit prin intermediul Starship (n.e. – nava dezvoltată de SpaceX pentru misiune) sau alte navete spațiale pentru colonizare, utilizatorii vor recunoaște Marte drept o planetă liberă și niciun guvern de pe Pământ nu are autoritate sau suveranitate asupra activităților de pe Marte. Astfel, disputele vor fi rezolvate prin principiile de autoguvernare, stabilite cu bună credință la momentul stabilirii pe Marte”, a explicat Musk

Sursa: Greek Reporter

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md