14:46:31 25.06.2024
Stiri

Dodon continuă să EXPLOATEZE imaginea mamei sale ca să LOVEASCĂ în Maia Sandu. Șefa statului a CONDAMNAT umilirea Galinei Dodon, dar pentru socialist nu a fost suficient. „Banda Maiei Sandu a organizat totul, ea nu are sentimente”

Actualitate 12.08.2022 11:28 Vizualizări2257 Autor: Ziarul National
Dodon continuă să EXPLOATEZE imaginea mamei sale ca să LOVEASCĂ în Maia Sandu. Șefa statului a CONDAMNAT umilirea Galinei Dodon, dar pentru socialist nu a fost suficient. „Banda Maiei Sandu a organizat totul, ea nu are sentimente”


Socialistul Igor Dodon continuă să exploateze imaginea mamei sale pentru a lovi din nou în Maia Sandu. Deși șefa statului a condamnat umilirea femeii în fața Procuraturii Anticorupție, Dodon scoate cuvintele din context și solicitată tragerea la răspundere a procurorului Petru Iarmaliuc, care, în opinia sa, ar fi fost persoana care a chemat la Procuratură presa și femeia care i-a jignit mama.

„Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ. Fără umilințe publice, răfuieli și spectacole, care nu contribuie la cercetarea cauzelor și nici la creșterea credibilității justiției. Instituțiile vizate trebuie să le asigure tuturor un tratament corect”, a menționat Maia Sandu, cu referire la incidentul în care a fost implicată mama lui Dodon.

Citește și: VIDEO // Mama lui Igor Dodon s-a pomenit într-o situație INGRATĂ din cauza dosarelor penale ale fiului ei: Huiduită și IMILITĂ în fața Procuraturii Anticorupție. „Ți-au plăcut kulioacele? Împreună cu feciorul veți ajunge la pușcărie”

Dodon a continuat atacurile la adresa șefei statului.

„Pe mine mă interesează cei care au comandat această acțiune. Eu am văzut reacția Maiei Sandu, eu am văzut reacția Procuraturii Anticorupție. Maia Sandu spune că aceasta este circ. Adică, atunci când e jignită o mamă, e circ și se poate de râs. Așa a reacționat ea. Maia Sandu, acesta nu e circ, dar e haos. E stat polițienesc pe care tu, Maia Sandu, l-ai creat. Maia Sandu nu are sentimente”, a arătat Dodon într-o postare pe Fabecook.

Citește și: Maia Sandu, AMENINȚATĂ de Dodon, după ce mama sa a fost HUIDUITĂ la Procuratura Anticorupție. Socialistul crede că șefa statului ar fi de vină pentru ce i s-a întâmplat mamei sale. „Așa lucruri nu se iartă și nu se uită”

Cercetat penal pe cinci capete de acuzare, lui Dodon nu i-a plăcut nici reacția Procuraturii Anticorupție. În acest sens, acesta a atacat-o și pe Veronica Dragalin.

„Eu am văzut și reacția Procuraturii Anticorupție. Acolo a venit un șef nou, domnișoara din America, Veronica Dragalin. Eu am crezut că măcar ea se va clarifica, dar explicația pe care au dat-o ei, cică nu poartă nicio responsabilitate, deoarece sediul aparține CNA… Auziți, desfășurați o anchetă… De unde au aflat jurnaliștii că mama mea va fi la Procuratura Anticorupție la ora 9.00? De unde au știut acești provocatori despre asta? Doar ei nu au apărut din senin, ei nu stau 24/24 în fața Procuraturii Anticorupție”, a continuat acesta.

Dodon mai spune că procurorul Petru Iarmaliuc, cel care conduce urmărirea penală pe numele său, ar fi informat presa despre sosirea mamei sale la Procuratura Anticorupție.

„De ce nu vă lămuriți cu acest Iarmaliuc, care a organizat toate acestea? El ieri (10 august n.r.) și-a luat concediu medical, chipurile el nu este la serviciu. Dar la ora 8.00 - 8.15 a sunat la mama mea și a întrebat-o dacă vine cu siguranță la ora 9.00. Este lucrătorul Procuraturii Anticorupție care a organizat totul. Ce, e dificil de făcut o investigație? Nu vor face asta, pentru că totul au organizat anume ei. Totul a organizat banda Maiei Sandu. Mie mi-e rușine pentru așa conducători”, a conchis Dodon, cercetat penal inclusiv pentru corupție, îmbogățire ilicită și trădare de patrie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md