16:40:10 25.10.2020
 
Stiri

Dodon a DECIS pentru toți cetățenii R. Moldova că „UNIRE cu România nu o să fie” și transmite un mesaj peste Prut: „Vouă vă trebuie probleme pe capul vostru? Liniștiți-vă, unire nu o să fie”

Actualitate 18.09.2020 14:40 Vizualizări3898 Autor: Ziarul National
Dodon a DECIS pentru toți cetățenii R. Moldova că „UNIRE cu România nu o să fie” și transmite un mesaj peste Prut: „Vouă vă trebuie probleme pe capul vostru? Liniștiți-vă, unire nu o să fie”


Preledintele Igor Dodon a decis deja pentru toți cetățenii R. Moldova că nu va fi niciun fel de Unire cu România, deși sondajele arată că circa 30% dintre locuitorii din stânga Prutului sunt unioniști.

„Ce ține de malurile Prutului – unire n-o să fie, liniștiți-vă. Nici vouă asta nu vă trebuie. Vouă vă trebuie probleme pe capul vostru? Unire n-o să fie. Suntem țări separate, vecine. Sunteți frați, un pahar de vin, țuică… veniți în ospeție. Dar niciun fel de unire n-o să fie”, a declarat astăzi Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni online.

Potrivit Mișcării politice „Unirea”, Igor Dodon ar avea o „abordare mitocănească, limitată, opacă și isterică”, deoarece îi este frică și deranjat de curentul unionist, care a depășit o treime din populație.

„Unirea nu este despre „vin și țuică”, Unirea este despre locuri de muncă, pensii și salarii decente, despre educație și sănătate de calitate, despre dezvoltare și prosperitate în cadrul marii familii a popoarelor europene. Unirea este despre tot ceea ce nu a realizat nici Dodon cu guvernul său de buzunar, condus de Ion Chicu și nici alte guverne, anterior. Unirea este, de fapt, o integrare europeană mai profundă, făcută cu demnitate, cu respectarea nu doar a valorilor europene, dar și a valorilor naționale românești care ne-au fost furate prin ocupațiile din 1812 și 1940.

Retrograzii din R. Moldova, care iau bani în pungi negre de la mafioți, ajutați de Rusia care își otrăvește proprii cetățeni cu „noviciok”, nu au nicio șansă în fața Unirii.

Unirea va avea loc, și toți cetățenii R. Moldova, inclusiv și cei care se opun astăzi unirii sau speculează pe acest subiect, se vor putea bucura de avantaje și beneficii, de pacea, securitatea și bunăstarea adusă de reîntregirea neamului românesc”, subliniază Mișcarea politică „Unirea”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


chira 18.09.2020 14:48

de unde atata siguranta, cine decide pentru popor?

ion 18.09.2020 16:21

RM e unicul teritoriu latin rupt de civilizatie. Doar ratacitii au doua tari, doua sarbatori de Craciun, doua de Revelion. Un popor - o tara!

Dondown: 18.09.2020 17:54

”...Vouă vă trebuie probleme pe capul vostru? Lăsați-mă să fiu ”gubernatorul lui Putler” ”. N.B. Hai-da, dondowne la Rostov !

Olteanu 18.09.2020 23:16

Câinele moare de drum lung , iar prostul de grija altuia - proverb românesc din străbuni . Dodon moare de grija României, cum că nu are nevoie de probleme cu Unirea ! Deci recunoaște că R. Moldova este o problemă !

Rebel 20.09.2020 14:52

Romania ar trebui să retragă cetățenia ticăloșilor care n-o merita.Ba, mai mult,să-i de-a în judecată pentru mirsavenii comise repetat!!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.10.2020 09:09 Ziarul National Nicolae Negru // De ce se implică Put...

19.10.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine îl salvează pe ...

16.10.2020 08:58 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vaca lui Lavrov

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Pentru cine veți vota la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md