04:02:31 16.01.2021
 
Stiri

DOC // Consilierii SOCIALIȘTI de la Edineț se OPUN demiterii conducerii PD a raionului. Aceștia nu vor să adere la o fracțiune formată din 15 consilieri ai PLDM, PN, PCRM și PUN ​

Politică 11.07.2019 15:50 Vizualizări5531 Autor: Ziarul National
DOC // Consilierii SOCIALIȘTI de la Edineț se OPUN demiterii conducerii PD a raionului. Aceștia nu vor să adere la o fracțiune formată din 15 consilieri ai PLDM, PN, PCRM și PUN  ​


Consilierii raionali din Edineț, aleși din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), „Partidul Nostru”, Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM) și Partidului Unității Naționale (PUN) au format astăzi o nouă fracțiune, în vederea demiterii conducerii raionului constituită din reprezentanți ai Partidului Democrat (PD).

Potrivit liberal-democratului Marian Veremciuc, pentru a avea o majoritate care ar permite „demontarea regimului autoritar din raionul Edineț” e nevoie și de voturile a cel puțin doi consilieri ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM). Totuși, aceștia nu doresc să se alăture noii fracțiuni, care ar forma o majoritate în Consiliul raional Edineț.

„Astăzi, la Ședința Consiliului raional Edineț, a fost formată o nouă fracțiune la care au aderat reprezentanții formațiunilor PLDM, PN, PCRM, PUN. Avem ca scop demontarea regimului autoritar din raionul Edineț, care a fost instaurat de PD. Din motive neclare, consilierii raionali din partea PSRM au refuzat aderarea la fracțiunea nou-formată”, a menționat Veremciuc.

Acesta speră că cei șase consilieri raionali PSRM „vor fi in stare să depășească propriile frustrări” și vor fi alături de fracțiunea nou-creată, „care are că scop implementarea la nivel local a politicii actualului Guvern și majorități parlamentare”.

De menționat că din nouă fracțiune fac parte 15 consilieri raionali din cei 33.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


pumnal 11.07.2019 16:37

bai toti se aleg si se numesc da nu fac nimic, doar papa bani lehamite de asa moldova

nordul 12.07.2019 10:24

Ha ha ha PLDM, PCRM PL-PUN au furat cit au putut si acum se ingrijoreaza de cetateni...sau gasit eroi...toti au condus raionul pina acum...sunteti jalnici si fatarnici. P.S. Curve politice!!!

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md