04:31:22 25.07.2024
Stiri

Deputat, despre REVENIREA lui Voronin în Parlament: „Cum produsele EXPIRATE nu au valoare, exact așa e și cu politicienii expirați - doar vor consuma oxigenul din Parlament”

Actualitate 14.05.2021 10:59 Vizualizări1673 Autor: Ziarul National
Deputat, despre REVENIREA lui Voronin în Parlament: „Cum produsele EXPIRATE nu au valoare, exact așa e și cu politicienii expirați - doar vor consuma oxigenul din Parlament”


Cetățenii R. Moldova ar trebui să se rupă definitiv de trecutul comunist, deoarece asta înseamnă stagnare și hoție. De această părere este deputatul PAS, Petru Frunze, care este indignat de faptul că „gașca lui Voronin” poate reveni în Parlamentul R. Moldova.

„Motivul de-a mă implica în politică în anul 2009 a fost gașca lui Voronin, care a capturat republica, a băgat oamenii de afaceri în pușcării pentru a fi jefuiți de bani, le-au preluat afacerile și au distrus concurenții. Au omorât tineri care își doreau libertate.

Citește și: Primii ZECE candidați la funcția de deputat din partea BLOCULUI „socialiștilor și comuniștilor”. Comuniștii au TREI oameni

Acum ei au simțit pericol, au frică de o justiție corectă, care o să aplice sechestru pe toate milioanele furate de la cetățeni. Ei permanent au condus împreună. Frica îi unește și mai mult”, a menționat parlamentarul.

Acesta a mai adăugat că cetățenii R. Moldova nu trebuie să rămâne indiferenți și să le permită comuniștilor și socialiștilor să rămână la putere.

„Nu trebuie să fim indiferenți și să ajungem în situația în care sunt omorâți oamenii, atunci când își cer drepturile. Statele civilizate merg înainte, spre dezvoltare… noi nu putem să ne întoarcem în comunism unde este stagnare și hoție. Cum produsele expirate nu au valoare, exact așa și politicienii expirați care doar vor consuma oxigenul din Parlament”, a conchis deputatul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md