17:21:47 03.10.2023
Stiri

De ce trebuie să pui folie de aluminiu pe routerul wifi

Actualitate 06.06.2023 07:30 Vizualizări1881 Autor: Ziarul National
De ce trebuie să pui folie de aluminiu pe routerul wifi


Soluția casnică pentru regularizarea semnalului internet – Dacă și tu cauți o soluție pentru a avea semnal internet la fel de puternic în toată casa trebuie să știi că a fost găsită o soluție extrem de ieftină. În plus, este una originală. Este nevoie de un material pe care cu siguranță îl ai în bucătărie și de puțină igeniozitate. (Continuați să citiți după fotografie).

Un nou studiu al cercetătorilor de la Dartmouth College a descoperit că folia de aluminiu poate fi folosită în mod eficient pentru a spori semnalul wireless în casă. La fel, cutiile din aluminiu. Ce au reușit să înțeleagă, mai exact?

Cercetătorii, ale căror descoperiri au fost dezvăluite de TechRadar, au încercat mai întâi cu cutii de băuturi din aluminiu. Le-au tăiat într-o formă circulară pentru a reflecta un semnal către zonele moarte. Și a mers. (Continuați să citiți după fotografie).

După aceea, au decis să devină puțin mai sofisticați și au folosit o aplicație numită WiPrint pentru a dezvolta un reflector care ar putea să transmită semnale wireless în jurul casei. După ce creația lor a fost gata, au imprimat-o în plastic cu o imprimantă 3D.

Dar asta nu a fost suficient, așa că au învelit reflectorul în folie de aluminiu pentru a vedea cum va răspândi semnalul wireless.

Problema pe care au încercat să o abordeze cercetătorii a fost următoarea: prea mult semnal wireless care pătrunde în două camere din casă. Asta determină situația ca în anumite zone din casă să nu ajungă suficient semnal. De obicei, chiar acolo unde ar fi folosit cel mai mult pentru că ai mai mare nevoie.

Soluția casnică pentru regularizarea semnalului internet: prin prezența foliei de aluminiu, au reușit să reducă drastic scurgerea semnalului în zonele din casă nefolosite.

Astfel, au reușit să furnizeze mult mai mult semnal în camera în care doreau, potrivit tomsguide.

Reflectorul în folie de aluminiu este apoi plasat în jurul antenelor de pe routerul wireless.

Amplasarea este concepută pentru a opri semnalele să meargă într-o direcție și să reflecte semnalul care încearcă să meargă în altă parte, într-o zonă în care este cel mai dorit.

Desigur, există antene direcționale disponibile pentru cei care nu doresc să-și creeze propriul sistem de folie de aluminiu. Dar cercetătorii s-au grăbit să remarce un lucru.

Și anume – soluția lor a costat doar 35 de dolari – semnificativ mai puțin decât opțiunile cumpărate din magazin.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md