04:48:19 08.12.2023
Stiri

De ce a angajat Elon Musk un hacker la Twitter?

Actualitate 23.11.2022 19:58 Vizualizări3275 Autor: Ziarul National
De ce a angajat Elon Musk un hacker la Twitter? Profimedia


Elon Musk a angajat un hacker celebru pentru a îmbunătăți Twitter. George Hotz va lucra la instrumentele de căutare ale rețelei sociale.

Dezvoltatorul va lucra timp de trei luni alături de Musk pentru a îmbunătăți instrumentul de căutare al rețelei de socializare.

„În ceea ce privește angajările, oamenii care se pricep să scrie coduri sunt prioritatea principală”, ar fi spus noul proprietar al Twitter în timpul unei întâlniri cu ceea ce a mai rămas din forța de muncă a companiei.

În ultimele săptămâni, platforma a concediat aproximativ 7.500 de angajați, adică două treimi din cei angajați la nivel global.

Din aceeași ședință interceptată de unele media, printre care și „The Verge”, ar fi reieșit că în curând fiecare angajat va trebui să trimită un e-mail lui Elon Musk o dată pe săptămână cu actualizări privind evoluția sarcinilor pe care le-a primit.

Potrivit antreprenorului, reorganizarea companiei va fi marcată inițial de haos și de „multe greșeli”, dar se va „stabiliza în timp”, scrie Descoperă.

Nu lipsește nici ajutorul din partea comunității de dezvoltatori în încercarea de a face din Twitter o platformă mai interesantă și mai sigură. De exemplu, Moxie Marlinspike, fondatorul aplicației de mesagerie Signal, s-ar fi oferit să ajute la protejarea mesajelor private, de la utilizator la utilizator. Este aceeași tehnologie care permite ca discuțiile de pe WhatsApp și alte servicii să nu fie citite de terți, nici măcar de guverne sau de hackeri profesioniști, deoarece sunt criptate.

Hacker-ul american George Hotz a devenit cunoscut la 17 ani, atunci când a „spart” un telefon Apple iPhone astfel încât să poată fi folosit în orice rețea, nu doar în AT&T, cum își doreau cei de la Apple.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md