20:32:54 16.01.2022
Stiri

Ce zice Garbuz despre întâlnirea „DE TAINĂ” de la Bălți cu Formuzal și episcopul Markel

Politică 10.06.2014 12:46 Vizualizări2757 Autor: Stela Mihailovici
Ce zice Garbuz despre întâlnirea „DE TAINĂ” de la Bălți cu Formuzal și episcopul Markel deschide.md


Liderul partidului „Patrioții Moldovei” Mihail Garbuz, bașcanul Găgăuziei Mihail Formuzal și episcopul de Bălți și Fălești Markel au avut o întâlnire „prietenească” pe 5 iunie la Bălți. Cel puțin, asta declară Mihail Garbuz.

Contactat telefonic, Garbuz a confirmat că s-a întâlnit cu cei doi la Bălți „la un pahar de vorbă și la o discuție prietenească” la care are dreptul orice cetățean. „Desigur că am discutat și despre politică, dar pur omenește. Nu punem la cale niciun fel de acțiuni de destabilizare. Este absurd”, a declarat Garbuz pentru Ziarul NAȚIONAL.

Pe de altă parte, acesta a confirmat că pregătește un „proiect” comun cu bașcanul Mihail Formuzal și episcopul Markel, dar a refuzat să dea detalii. „Anumite lucruri o să iasă la iveală în timpul apropiat și la momentul potrivit. Poate chiar și mâine o să iasă la tv. Asemenea lucruri nu se spun la telefon”, a adăugat Garbuz.

Episcopul Markel, prezent și el la acea întâlnire „secretă” din Bălți, a refuzat să dezvăluie despre ce a discutat acolo. „O să las asta fără comentarii. Acuzațiile care ni se aduc, precum că am pune la cale acțiuni de destabilizare, sunt lipsite de logică. Poziția mea o știu toți, eu o spun la fiecare slujbă și la fiecare liturghie”, a punctat Markel și ne-a închis telefonul.

Mihail Formuzal ne-a rugat să revenim, fiindcă s-ar afla într-o ședință.

Astăzi, deschide.md a publicat câteva poze de la întâlnirea „secretă” a lui Mihail Garbuz, Mihail Formuzal și episcopul Markel de Bălți. Potrivit sursei, cei trei ar pune la cale un plan care va duce la tensionarea situației în sudul și nordul republicii cu scopul ca cele două regiuni să fie transformate în enclave separatiste: „Republica Populară Găgăuzia” și „Republica Moldovenească de Nord”. Acestea vor include și câteva regiuni din Ucraina cum ar fi Cernăuți, Bolgrad și Ismail.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Răbdare și discernământ

10.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre „dezvăluiri” ...

07.01.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // A conspirat Tokaev c...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md