22:17:33 15.04.2024
Stiri

Culmea TUPEULUI // Cum JIGNEȘTE fiul lui Plahotniuc, posesorul unei mașini de peste un MILION de euro, cetățenii R. Moldova

Social 12.03.2016 12:21 Vizualizări81721 Autor: Ziarul National
Culmea TUPEULUI // Cum JIGNEȘTE fiul lui Plahotniuc, posesorul unei mașini de peste un MILION de euro, cetățenii R. Moldova unimedia.md


Timofei, fiul cel mai mare al controversatului Vladimir Plahotniuc, și care conduce un „Mercedes” în valoare de 1,2 milioane de euro, nu are deloc păreri bune despre cetățenii R. Moldova care contribuie la businessul tatălui său.

Întrebat pe o rețea de socializare cum comentează faptul că tatăl său, despre care se spune că a capturat instituțiile statului, a ruinat economia R. Moldova pentru 20 de ani înainte, Timofei a dat vina pe populația țării care ar fi măcinată de lene, alcoolism și invidie.

„Tatăl meu este unicul care încearcă să scoată această țară din rahat, dar populația se lasă ademenită de provocațiile unui grăsan cu ochelari condus de Rusia (aluzie la Renato Usatîi – n.r.). Dacă poporul nu va înțelege lucruri elementare, atunci mă îndoiesc că această țară va putea fi salvată și va continua să lâncezească în ponturi ieftine, lene, alcoolism și invidie”, a răspuns băiatul de bani gata.

Laudele lui Timofei la adresa tatălui său vin mai ales în contextul în care, anul trecut, când a împlinit 18 ani, Vladimir Plahotniuc i-a făcut, potrivit unimedia.md, un cadou în valoare de 1,2 milioane de euro – un super-bolid exclusivist „Mansory Mercedes-Benz S63 AMG Coupe”.

Mașina poartă inițialele tânărului, T.V.P., are numere exclusiviste GE 79777 și a fost surprinsă pe străzile din Geneva, acolo unde locuiește acest băiat, de amatorii de mașini scumpe. Pozele au apărut pe un cunoscut site al iubitorilor de automobile exclusiviste, scrie aceeași sursă.

Fiul lui Plahotniuc își numește mașina „o iubită comodă”.

Menționăm că Timofei Plahotniuc a absolvit o școală din Elveția, iar apoi s-a lăudat că a fost admis la Business School of Lausanne, la Facultatea de Marketing și Finanțe.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md