04:07:55 30.05.2023
Stiri

Culmea TUPEULUI // Cum JIGNEȘTE fiul lui Plahotniuc, posesorul unei mașini de peste un MILION de euro, cetățenii R. Moldova

Social 12.03.2016 12:21 Vizualizări80984 Autor: Ziarul National
Culmea TUPEULUI // Cum JIGNEȘTE fiul lui Plahotniuc, posesorul unei mașini de peste un MILION de euro, cetățenii R. Moldova unimedia.md


Timofei, fiul cel mai mare al controversatului Vladimir Plahotniuc, și care conduce un „Mercedes” în valoare de 1,2 milioane de euro, nu are deloc păreri bune despre cetățenii R. Moldova care contribuie la businessul tatălui său.

Întrebat pe o rețea de socializare cum comentează faptul că tatăl său, despre care se spune că a capturat instituțiile statului, a ruinat economia R. Moldova pentru 20 de ani înainte, Timofei a dat vina pe populația țării care ar fi măcinată de lene, alcoolism și invidie.

„Tatăl meu este unicul care încearcă să scoată această țară din rahat, dar populația se lasă ademenită de provocațiile unui grăsan cu ochelari condus de Rusia (aluzie la Renato Usatîi – n.r.). Dacă poporul nu va înțelege lucruri elementare, atunci mă îndoiesc că această țară va putea fi salvată și va continua să lâncezească în ponturi ieftine, lene, alcoolism și invidie”, a răspuns băiatul de bani gata.

Laudele lui Timofei la adresa tatălui său vin mai ales în contextul în care, anul trecut, când a împlinit 18 ani, Vladimir Plahotniuc i-a făcut, potrivit unimedia.md, un cadou în valoare de 1,2 milioane de euro – un super-bolid exclusivist „Mansory Mercedes-Benz S63 AMG Coupe”.

Mașina poartă inițialele tânărului, T.V.P., are numere exclusiviste GE 79777 și a fost surprinsă pe străzile din Geneva, acolo unde locuiește acest băiat, de amatorii de mașini scumpe. Pozele au apărut pe un cunoscut site al iubitorilor de automobile exclusiviste, scrie aceeași sursă.

Fiul lui Plahotniuc își numește mașina „o iubită comodă”.

Menționăm că Timofei Plahotniuc a absolvit o școală din Elveția, iar apoi s-a lăudat că a fost admis la Business School of Lausanne, la Facultatea de Marketing și Finanțe.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md