12:01:32 24.05.2022
Stiri

Construcția PODURILOR între cele două state românești, principalul subiect al discuțiilor dintre Ambasadorul Victor Chirilă și vicepremierul României, Sorin Grindeanu

Actualitate 25.01.2022 17:57 Vizualizări943 Autor: Ziarul National
Construcția PODURILOR între cele două state românești, principalul subiect al discuțiilor dintre Ambasadorul Victor Chirilă și vicepremierul României, Sorin Grindeanu


Autoritățile de la București și Chișinău sunt determinate să continue implementarea proiectelor de infrastructură, în beneficiul locuitorilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Subiectul a fost abordat astăzi, la București, de către Ambasadorul R. Moldova,Victor Chirilă, și vicepremierul, ministrul Transporturilor și Infrastructurii din România, Sorin Grindeanu.

Potrivit Ambasadei R. Moldova la București, în cadrul discuției au fost abordate proiectele bilaterale în domeniul transporturilor și infrastructurii.

Interlocutorii au agreat extinderea cadrului juridic bilateral în domeniu, în perioada imediat următoare, vorbind inclusiv despre acordurile privind reabilitarea podului rutier Giurgiulești - Galați și construcția podului rutier de frontieră, între localitățile Ungheni din R. Moldova și Ungheni din România.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

ion 28.01.2022 14:41

Confiscarea averilor ale vreo doi-trei kuliocari imbogatiti ilegal este suficienta pentru acoperirea cheltuielilor de constructie a mai multor poduri peste Prut, cu tot cu caile de acces.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md