21:32:35 29.05.2023
Stiri

Concert de zile mari duminică, în cadrul Adunării „Moldova Europeană”: Ce nume grele ale folclorului din R. Moldova au urcat pe scenă sâmbătă, la repetiții

Actualitate 20.05.2023 15:50 Vizualizări5950 Autor: Ziarul National
Concert de zile mari duminică, în cadrul Adunării „Moldova Europeană”: Ce nume grele ale folclorului din R. Moldova au urcat pe scenă sâmbătă, la repetiții Facebook // Igor Cuciuc


Artiști de renume din R. Moldova vor urca duminică pe scena instalată în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia desfășurării Adunării Naționale „Moldova Europeană”, convocată de președinta Maia Sandu.

Programul făcut public de autortăți arată că Adunarea „Moldova Europeană” va începe cu intonarea imnului R. Moldova de către Valentina Naforniță, dar și cu intonarea imnului Uniunii Europene.

Printre artiștii care vor „acompania” discursurile președintei Maia Sandu, al președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, dar și ale unor personalități din domeniul culturii se numără Cristofor Aldea-Teodorovici, Cătălin Josan, Vali Boghean și Orchestra „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Totuși, mulțimea din Piața Marii Adunări Naționale va asista la un adevărat concert al unora dintre cei mai valoroși interpreți din Basarabia.

Interpretul de muzică populară Igor Cuciuc a postat pe Facebook mai multe poze de la repetiția de astăzi din centrul Chișinăului pentru evenimentul de duminică, unde îi regăsim și pe Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Surorile Osoianu etc.

Adunarea Națională „Moldova Europeană” va începe la ora 11.00 și se va desfășura în centrul Chișinăului.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md