22:57:00 12.04.2021
 
Stiri

Chișinăul s-ar putea ÎNFRĂȚI cu Sectorul 5 al Bucureștiului: Ceban spune că „politica nu ar trebui să existe în nicio Primărie”

Actualitate 05.03.2021 17:59 Vizualizări1650 Autor: Ziarul National
Chișinăul s-ar putea ÎNFRĂȚI cu Sectorul 5 al Bucureștiului: Ceban spune că „politica nu ar trebui să existe în nicio Primărie”


Primarii Sectorului 5 din București şi municipiului Chişinău, Cristian Popescu Piedone şi Ion Ceban, şi-au arătat interesul de a înfrăţi cele două entităţi administrative, cu prilejul unei întrevederi avute vineri în capitala României.

Cei doi au discutat despre problemele cu care se confruntă la nivelul celor două primării şi despre soluţiile pe care le-au identificat, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 5.

„Mă bucur că suntem astăzi împreună cu dumneavoastră, fraţii noştri de peste Prut, şi mă bucur că vorbim şi simţim la fel. Ştiu că în mare parte ne confruntăm cu aceleaşi probleme, atât la Primăria Sectorului 5, cât şi la Primăria Municipiului Chişinău. Important este să acţionăm în interesul cetăţenilor şi să încercăm pe cât posibil să le facem viaţa mai uşoară. În toate primăriile din România şi din Republica Moldova ar trebui să se facă doar politica cetăţeanului, nu cea de partid", a declarat Popescu Piedone, în cadrul întâlnirii cu delegaţia de la Chişinău.

„Am avut onoarea să am o întrevedere astăzi cu primarul sectorului 5, București, Cristian Popescu Piedone. Am discutat despre posibilitatea de a colabora în mai multe domenii și proiecte. Experiența primăriilor ne este foarte utilă, mai ales că suntem la început de cale în ceea ce privește transparentizarea tuturor proceselor administrative. Am fost impresionat de Centrul Unic de Comandă, unde în regim online sunt monitorizate: drumurile, parcurile, instituțiile educaționale. L-am invitat la Chișinău pe primarul sectorului 5, București, pentru perioada imediat următoare”, a scris și Ion Ceban pe Facebook.

Potrivit comunicatului Primăriei Sectorului 5, Ion Ceban a subliniat la întâlnirea avută cu Cristian Popescu Piedone că „politica nu ar trebui să existe în nicio Primărie”.

Menționămn că în cadrul vizitei pe care o întreprinde la București, Ion Ceban s-a mai întâlnit cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, cu membrii Asociației Municipiilor din România și a vizitat un centru de vaccinare din București.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 05.03.2021 21:56

RM s-ar putea infrati cu Romania de-a pururi si totdeauna daca cebanii nu ar sabota reintregirea neamului.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Cehov

09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md