11:04:15 20.04.2024
Stiri

Ce spune Maia Sandu despre NOMINALIZAREA foștilor săi colegi în Guvernul Filip: „Au adus oameni din vechea garnitură PLDM-istă”

Politică 19.12.2017 15:40 Vizualizări3936 Autor: Ziarul National
Ce spune Maia Sandu despre NOMINALIZAREA foștilor săi colegi în Guvernul Filip: „Au adus oameni din vechea garnitură PLDM-istă”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, este convinsă că remanierile în Guvern, anunțate astăzi de președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, nu vor aduce un suflu nou în ceea ce privește realizarea reformelor în R. Moldova.

„Remanierea guvernamentală arată că PD nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni. Toate sondajele, dar şi scăderea drastică a bunăstării majorităţii cetăţenilor arată că guvernarea Plahotniuc - Dodon se află în criză. Criză de imagine, criză de idei şi criză de credibilitate”, a scris politiciana pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderei PAS, noile numiri ar fi fost făcute pentru „a salva aparențele”.

„Iată de ce, pentru a salva aparenţele, au adus la guvernare oameni din vechea garnitură PLDM-istă. Dar toţi aceşti oameni noi-vechi se află sub papucul lui Plahotniuc şi vor mima în continuare reformele, aşa cum au făcut până acum. Lumea nu-i mai crede. Schimbarea adevărată va fi adusă de alegerile parlamentare din 2018, prin aducerea în politică a unor oameni cu adevărat integri şi profesionişti”, a mai adăugat sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md