21:56:15 12.04.2021
 
Stiri

ATENȚIE! O stradă importantă de la Buiucani, ÎNCHISĂ pentru trafic timp de o lună: Numeroase rute de troleibuz, microbuz și autobuz își SCHIMBĂ itinerarul

Actualitate 26.02.2021 19:49 Vizualizări1613 Autor: Ziarul National
ATENȚIE! O stradă importantă de la Buiucani, ÎNCHISĂ pentru trafic timp de o lună: Numeroase rute de troleibuz, microbuz și autobuz își SCHIMBĂ itinerarul


Traficul rutier pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei, pe tronsonul cuprins între străzile V. Belinski și E. Coca, cu excepția transportului public direcția spre str. Alba-Iulia, va fi suspendat în perioada 1 - 31 martie curent.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, aici vor fi executate lucrări de pozare a rețelelor de canalizare în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din mun. Chișinău, tronsonul cuprins între str. Alba-Iulia și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Astfel, mai multe rute de troleibuz, microbuz și autobuz care circulă pe strada Ion Creangă își vor schimba itinerarele.

Rutele de troleibuz nr. 1, nr. 21, nr. 22 și nr. 27: în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev și în continuare pe traseele stabilite; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu (or. Durlești) pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 26: în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere. A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcția spre centrul urbei - de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Ioana Radu, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103: în direcția spre centrul urbei - pe străzile V. Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Cehov

09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md