12:38:18 21.07.2024
Stiri

Angelina Jolie, mărturisiri dureroase despre divorțul de Brad Pitt: „Am avut multe de vindecat”

Actualitate 28.09.2023 19:59 Vizualizări1386 Autor: Ziarul National
Angelina Jolie, mărturisiri dureroase despre divorțul de Brad Pitt: „Am avut multe de vindecat” Elle.ro


Angelina Jolie recunoaște că a fi mamă singură a „salvat-o” de la a ajunge în locuri „mult mai întunecate”. Într-un nou interviu acordat revistei Vogue, actrița a vorbit despre modul în care concentrarea pe parenting, pe fondul divorțului tumultuos de Brad Pitt, a făcut-o să meargă mai departe de-a lungul anilor.

Jolie și Pitt, care și-au anunțat divorțul în 2016, după 12 ani de relație, au șase copii în comun: Maddox (22 de ani), Pax (19 ani), Zahara (18 ani), Shiloh (17 ani), și gemenii Vivienne și Knox (15 ani). După ce cuplul a anunțat despărțirea, întreaga atenție s-a concentrat asupra scandalului dintre ei privind custodia copiilor. Recent, actrița a vorbit deschis despre cum rolul de mamă a „salvat-o” și cât de recunoscătoare este pentru copiii pe care îi are.

„Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. Faptul că am avut copii m-a salvat – și m-a învățat să fiu în această lume în mod diferit. Cred că, în ultima vreme, m-aș fi scufundat într-un mod mult mai întunecat dacă nu aș fi vrut să trăiesc pentru ei. Ei sunt mai buni decât mine, pentru că îți dorești ca și copiii tăi să fie așa”, a declarat ea pentru publicație, transmite elle.ro.

Angelina Jolie a declarat pentru Vogue că se simte „puțin abătută” în aceste zile. De asemenea, fără să împărtășească prea multe, actrița a lăsat să se înțeleagă că viața a fost grea pentru întreaga familie în ultimii ani.

„Am avut multe de vindecat. Încă ne găsim echilibrul”, a explicat ea.

Jolie a pozat pentru coperta ediției din noiembrie 2023 a revistei într-o rochie albă fără bretele, acoperită cu vopsea spray roz, în timp ce își promova noua companie de modă, Atelier Jolie. Actrița din „Maleficent” a spus că speră ca Atelier Jolie să inspire femeile să se simtă „suficient de sigure” pentru a fi „vulnerabile”, lucru cu care a recunoscut că s-a luptat în trecut.
„Nu vreau să fiu o mare creatoare de modă, vreau să construiesc o casă pentru ca alți oameni să devină așa ceva. Sper să schimb multe aspecte ale vieții mele. Iar acesta este cel orientat spre viitor”, a explicat ea.
Actrița a lansat Atelier Jolie

Denumit Atelier Jolie, proiectul este unul colectiv creativ despre care vedeta spune că este un loc „unde toată lumea poate crea”. Programat să se lanseze în toamnă, atelierul este un loc „pentru ca oamenii creativi să colaboreze cu o familie calificată și diversă de croitori experți, creatori de modele și artizani din întreaga lume”.

O sursă a declarat pentru PEOPLE că acest demers „a fost pregătit de ani de zile”, iar Jolie dorește ca accentul să fie pus pe respectarea și punerea în valoare a oamenilor care rareori sunt recunoscuți pentru realizarea hainelor, a țesăturilor și a broderiilor.

Jolie a scris în descrierea de pe Instagram că ideea „provine din aprecierea și respectul ei profund pentru numeroșii croitori și creatori cu care a lucrat de-a lungul anilor”. Creatorii, crede ea, nu primesc aprecierea pe care o merită în industrie. Atelier Jolie va folosi doar haine reciclate, materiale vintage de calitate și țesături deadstock (n.r. surplus). În plus, le va permite iubitorilor de modă să repare și să recicleze propriile lor haine pentru a da o nouă viață la ceea ce altfel ar fi fost irosit.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md