19:24:31 06.08.2020
 
Stiri

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a îngheţat! Ce a găsit în spate

Actualitate 06.07.2020 18:00 Vizualizări1625 Autor: Ziarul National
A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a îngheţat! Ce a găsit în spate


Un bărbat a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a vrut să se apuce să își renoveze casa. El a făcut o descoperire care îi șochează chiar și astăzi pe cunoscuții lui. El a descoperit ce nu se gândea vreodată, chiar în casa lui.

Un bărbat din Turcia a vrut să își renoveze singur casa, așa că a început cu beciul său. A luat un târnăcop și a început să spargă un perete al acestuia, pentru a face mai spațios locul respectiv.

După ceva timp de săpat, nu mică i-a fost mirarea când a început să vadă că după acel perete se deschide, de fapt, un culoar secret, despre care el nu știa nimic până în acel moment.

Curios fiind ce este acolo, bărbatul a început să sape mai cu sârg, pentru a descoperi ce se ascunde în propria lui casă. A tot săpat, până a dar perete jos, iar atunci a făcut o descoperire chiar și mai uimitoare.

Sub casa lui se ascundea un labirint, despre care el nu știuse nimic în toți acei ani.

Acela a fost momentul în care bărbatul a decis că trebuie să anunțe autoritățile de ce a descoperit, mai ales că acel labirint părea a fi făcut cu sute de ani în urmă, iar bărbatul a început să se gândească dacă nu cumva casa lui este așezată peste un sit arhiologic important.

Specialiștii ajunși la fața locului au stabilit, în urma cercetărilor, că acel labirint era acolo de nu mai puțin de 3.000 de ani.

descoperire

Pe măsură ce explorau acel labirint, oamenii de știință și-au dat seamă că acesta era, de fapt, un întreg oraș subteran. Ei au găsit acolo urme de locuințe, grajduri, hambare imense, biserici și cimitire.

Când totul a fost pus la punct, acel loc a devenit o destinație turistică, iar doritorii pot vizita doar o anumită parte din acest oraș, pentru a nu exista riscul să se rătăcească.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

27.07.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Duelul Tănase-Boțan:...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md