09:50:37 25.02.2018
Stiri

VIDEO // Detalii neștiute despre Andrian Candu. Ce ÎNȚELEGERE a făcut cu soția sa, cu ce și-ar dori să vină la serviciu și accesoriile care nu-i lipsesc nici în concediu

Monden 22.08.2017 14:20 Vizualizări4349 Autor: Ziarul National
VIDEO // Detalii neștiute despre Andrian Candu. Ce ÎNȚELEGERE a făcut cu soția sa, cu ce și-ar dori să vină la serviciu și accesoriile care nu-i lipsesc nici în concediu

Spicherul Andrian Candu dezvăluie că în familia sa „internațională” se vorbesc patru limbi, iar cea mai mare bucurie a sa este atunci când revine acasă de la muncă. Asta pentru că este întâmpinat de cei trei copii ai săi.

„La noi în familie se vorbesc patru limbi. Din start am avut o înțelegere cu soția mea: să păstrăm limbile fiecăruia dintre noi. Eu vorbesc limba română cu cei trei copii ai noștri, iar soția vorbește cu ei în cehă. Eu cu soția vorbesc în engleză. Mai avem o bonă ucraineancă care vorbește rusa cu copiii. Daniel, băiatul cel mare, vorbește ceha, româna, rusa și destul de bine engleza”, a menționat Candu în cadrul unui interviu pentru diez.md.
De asemenea, spicherul a povestit și despre faptul că nici în concediu nu se poate deconecta în totalitate de la muncă.

„Am de obicei 2-3 aparate la care nu pot renunța nici în concediu. Sunt conectat 24 din 24 la aceste aparate. Am mai multe aplicații pe telefonul meu. Am 4-5 adrese de mail, am facebook, twitter, dar și aplicații ce țin de activitatea sportivă. Mai alergam pe la Valea Morilor, dar oricum merg la sală, mai joc tenis cu prietenii. Eu mă gândesc că nu ar fi rău să mai urc pe bicicletă, dar ar trebui să cumpăr câteva și pentru agenții de pază”, a mai spus oficialul.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md