15:35:45 24.02.2018
Stiri

VIDEO // Băsescu, venit la Chișinău să „aprindă flacăra românismului în R. Moldova”

Politică 06.10.2017 16:34 Vizualizări3683 Autor: Ziarul National
VIDEO // Băsescu, venit la Chișinău să „aprindă flacăra românismului în R. Moldova”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, și președinte de onoare al Partidului Unității Naționale (PUN), condus de Anatol Șalaru, a venit în R. Moldova pentru a participa în acest weekend la întâlniri cu locuitorii de la Soroca și Ialoveni.

Împreună cu Anatol Șalaru, vicepreședinta PUN Ana Guțu și parlamentarii de la București Eugen Tomac și Constantin Codreanu, Băsescu a susținut o conferință de presă la Chișinău, anunțând că s-a implicat în politica de la Chișinău pentru „a aprinde flacăra românismului în R. Moldova”.

În opinia lui Traian Băsescu, Unirea dintre R. Moldova și România este posibilă după scenariul german, iar cea mai bună perspectivă pentru viitorul R. Moldova este „UE și NATO prin România”.

„Pornim în forță să cucerim Parlamentul R. Moldova, pentru ca următoarea etapă să fie restabilirea adevărului istoric”, a anunțat vizita lui Băsescu la Chișinău fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Popa Duhu dela Mănăstirea Căpriana 06.10.2017 20:36

VREM! VREM! VREM! RE-UNIREA CU ROMÂNIA !

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md