08:46:18 21.04.2018
 
Stiri

Victoria Iftofi, mandat de „opt luni” la Ministerul Justiției: „Va fi dificil, problemele din sistem îmi sunt cunoscute”

Social 19.03.2018 15:43 Vizualizări655 Autor: Ziarul National
Victoria Iftofi, mandat de „opt luni” la Ministerul Justiției: „Va fi dificil, problemele din sistem îmi sunt cunoscute”

Noul ministru al Justiției, Victoria Iftodi, care intră de astăzi în funcție, după semnarea decretului prezidențial, a fost prezentată colectivului de către premierul Pavel Filip.

Potrivit premierului, în domeniul justiției „mai este de lucrat”, reforma acestui domeniu fiind una dintre cele mai importante pentru actualul Guvern.

Filip i-a mulțumit Victoriei Iftodi că a acceptat să vină la minister pentru un mandat de numai opt luni, în care ar trebui să reușească „să facă multe”.

CITIȚI și Cine este Victoria Iftodi, propunerea democraților pentru ministru al Justiției: Trei funcții într-un an și nouă terenuri

Iftodi a declarat la rândul ei că este o onoare pentru ea să se întoarcă în „ministerul natal”: „Va fi un mandat dificil, problemele din sistem îmi sunt cunoscute. Cunosc lista de priorități pentru anul 2018 al Guvernului. Toate vor fi susținute”.

Potrivit noului ministru al Justituției, „cooperarea cu societatea civilă este vitală pentru noi” și a solicitat ca instituția pe care o conduce „să fie departe de bătăliile politice”, pentru a putea realiza reformele.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!andrei 19.03.2018 16:13

e un termen puțin , dar poate folosi liber planul lui Tănase, deoarece eu sun sigur că a reușit să planifie multe reforme, care deja în decurs de 8 luni trebuiesc implementate în realitate!

Teodor 19.03.2018 16:20

Nu conteaza perioada, important sa nu mai apara vreun magar care sa-i puna piedici. Vad ca are experienta, asa ca sper sa arate progrese.

mihail 19.03.2018 17:02

Daca Tanase nu a fost in stare sa schimbe careva lucruri spre bine, va face aceasta doamna, pentru ca munca slaveste.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md