14:36:17 24.05.2018
 
Stiri

Utilizări MINUNATE ale cărbunelui activ

Știri 19.05.2017 08:05 Vizualizări1591 Autor: Ziarul National
Utilizări MINUNATE ale cărbunelui activ sursa: eva.ro

Cărbunele activ este un ingredient la modă în această perioadă. De la înghețată, la săpunuri, pastă de dinți și cocktailuri, oamenii profită de utilizările cărbunelui activ cât de mult se poate. Iată cât de versatil este acest ingredient!

De ce utilizări ale cărbunelui activ te poți bucura?

Deodorant și antiperspirant

Cărbunele activ poate fi folosit ca ingredient în deodorante și antiperspirante. Multe persoane sunt gata să își lase antiperspirantul normal la o parte pentru un deodorant natural. Cu toate acestea, mutarea aceasta nu are succes pentru toată lumea, deoarece detoxifierea la subraț poate aduce cu ea efecte cum ar fi transpirația excesivă sau un miros mai ciudat al acesteia. Produsele pe bază de cărbune activ te pot ajuta, deoarece acestea formează un fel de suprafață magnetică.

Albirea dinților

S-ar putea să te simți puțin îngrijorată când te uiți în oglindă și vezi cum ți se înnegresc dinții de la pasta de dinți naturală, cărbunele activ îți poate albi și curăța dinții imediat. Poate părea puțin ciudat să folosești o pulbere fină neagră pentru a-ți albi dinții, dar chiar funcționează. Secretul este că acest cărbune activ elimină toxinele și petele de pe dinți.

Filtrarea apei

Purificatorul de apă pe care îl folosești poate sau nu să folosească cărbune activ, dar, după cum s-a dovedit, cărbunele activ poate filtra apa utilizând aceleași proprietăți care îi permit să elimine impuritățile din piele.

În acest moment, știi că proprietățile cărbunelui activ sunt perfecte pentru înlăturarea toxinelor din organism și din apă. Fă-ți o favoare și investește într-un pachet de filtre de apă pe bază de cărbune activ. Acest lucru ar putea fi util mai ales dacă locuiești într-o zonă în care apa de la robinet nu este chiar bună.

Tăieturi, zgârieturi, înțepături

Mierea este cunoscută pentru renumele său când vine vorba de protejarea și vindecarea tăieturilor, zgârieturilor și arsurilor, dar nu este singurul produs natural care poate avea acest efect. Orice rană sau infecție poate fi vindecată mai repede cu ajutorul cărbunelui activ. Când vine vorba de probleme minore ale pielii, inclusiv mușcături, înțepături, tăieturi, zgârieturi, cărbunele activ poate fi aplicat local cu încredere. De asemenea, acest ingredient va reduce inflamațiile și va diminua durerile. Poți preveni infecțiile cu ajutorul pansamentelor cu cărbune activ.

Baie

Mingile acelea efervescente pentru baie pot fi făcute și din cărbune activ, fiind perfecte pentru detoxifiere, în timp ce te relaxezi în cadă. Ți s-ar putea părea că te îmbăiezi în apă murdară, dar pielea va arăta și se va simți mai bine.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2018 20:02 Ziarul National Aleksandr Soljenițîn: „Oamenii L-au u...

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md