14:32:14 21.04.2018
Stiri

Un tânăr din Chișinău și-a vernisat propria EXPOZIȚIE la Staten Island Creative Gallery din New York

Moldovenii în lume 09.11.2017 10:00 Vizualizări1459 Autor: Ziarul National
Un tânăr din Chișinău și-a vernisat propria EXPOZIȚIE la Staten Island Creative Gallery din New York

Constantin Botezat, un tânăr artist din Chișinău, și-a vernisat propria expoziție „Reflections of the world” la Staten Island Creative Gallery, din New York. Aceasta este a cincea expoziție organizată de către Constantin Botezat în Statele Unite ale Americii.

Expoziția „Reflections of the world” a fost curată de Linda Rossi și este un eveniment important pentru dezvoltarea și parcursul artistic a tânărului pictor.

Constantin a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că lucrările expuse la Staten Island Creative Gallery au fost realizate pe parcursul studiilor la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia.

„Evenimentul a avut loc grație curatorului Linda Rossi și Veronicăi Iordăchescu cărora le sunt enorm de recunoscător pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă în continuare”, a menționat artistul.

Constantin Botezat este un artist reprezentat de către Galeria „Iaga Contemporary Art” din Transilvania și de curând și-a început primul său internship la Galeria Wozen din Lisabona, Portugalia

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md