05:52:32 25.05.2018
 
Stiri

Sunt mama unei fetițe și trăiesc un COȘMAR

Reportaj 16.05.2017 13:30 Vizualizări2662 Autor: Ziarul National
Sunt mama unei fetițe și trăiesc un COȘMAR sursa: eva.ro

În sfârșit am devenit mamă. N-aș avea cuvinte să vă descriu ceea ce simt, dar probabil că multe dintre voi, mă veți înțelege.

Fetița are acum 11 luni, iar eu sunt pusă în situația de a lua o decizie care nu mă implică numai pe mine. Pe pitica mea o cresc singură de când am născut-o, nu mai am părinți, nu am unde să stau cu copilul, drept urmare sunt nevoită să accept toate măgăriile soțului, doar pentru a-i putea asigura un cămin copilului.

Cum am ajuns aici?

Povestea e simplă:

Am avut o relație minunată timp de 14 ani, apoi fostul meu iubit m-a părăsit pentru o puștoaică în vârstă de 21 ani. Când te trezești singură la 39 de ani și îți pierzi toate bunurile pentru că ai avut încredere oarbă în omul pe care îl iubeai, te transformi într-o femeie vulnerabilă. Așa am devenit prada perfectă pentru tatăl copilului meu, care își dorea să aibă un copil cât mai repede.

Din nou, am crezut cuvintele unui bărbat. În câteva luni am rămas însărcinată, apoi s-a întâmplat jihadul: nu-mi mai vorbea, nu mă mai atingea și avea să nu mă mai sărute niciodată.

Am greșit că nu am plecat imediat. Trebuia să-mi dau seama că nu e om. Așa se face că am rămas lângă el de dragul copilului. Speram cumva să fie o atitudine care se va sfârși după naștere. Credeam că pur și simplu nu mai sunt atractivă pentru el. Dar greșeam. Din nou.

Au trecut 11 luni de când am născut fetița și în continuare nu vine acasă decât seara târziu, dacă stă 10 minute cu pitica e mult, iar dacă am ceva să-i transmit, mă obligă să o fac pe email.

Eu nu am voie să-l sun sau să-i trimit vreun mesaj.

Îmi este foarte greu să plec, îmi este frică să iau această decizie și nu pentru că nu m-aș descurca, ci pentru că mi-e teamă să nu-mi reproșeze copilul mai târziu. Mi-e teamă că poate va fi afectată dacă va crește fără tată.

Ieri mi-a spus încă o dată să plec de acasă. Nu e prima dată când face asta, ca mai apoi să-mi spună că sunt nebună și că probabil vreau să plec cu un alt bărbat. Pare că e un joc meschin al minții, în care pur și simplu vrea să o iau razna. Revenind la ce spuneam mai sus, explicația este una simplă: și-a dorit copilul, iar acum pur și simplu vrea să mi-l ia. Dar cum aș putea vreodată să-mi las copilul singur cu el? E adevărat că resursele lui financiare sunt mai mari decât ale mele, dar este suficient pentru a-mi lua copilul? Dacă mă mut într-un apartament închiriat, poate din punct de vedere legal să-mi ia fetița?

Este singurul lucru de care îmi este teamă și care mă împiedică să plec din casa lui. Acela de a nu-mi lua fetița.

Ce să fac? Încotro s-o iau? Există cineva aici care a trecut prin aceeași situație?

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2018 20:02 Ziarul National Aleksandr Soljenițîn: „Oamenii L-au u...

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md