12:47:49 21.03.2018
Stiri

Situație excepțională de MAXIMĂ GRAVITATE la „Gas Natural Fenosa”: Peste 560 de localități din R. Moldova, FĂRĂ energie electrică, iar echipele de intervenți ajung CU GREU la destinație pentru a repara situația

Economie 21.04.2017 11:49 Vizualizări1266 Autor: Ziarul National
Situație excepțională de MAXIMĂ GRAVITATE la „Gas Natural Fenosa”: Peste 560 de localități din R. Moldova, FĂRĂ energie electrică, iar echipele de intervenți ajung CU GREU la destinație pentru a repara situația

Ninsoarea din ultimele zile a lăsat circa 560 de localități din R. Moldova fără energie electrică, iar principalul furnizor de energie electrică din republică, „Gaz Natural Fenosa”, a decretat situație excepțională de maximă gravitate în cadrul companiei.

Cea mai complicată situație este în raioanele de centru și sud ale țării, precum Criuleni, Strășeni, Orhei, Ialoveni, Cimișlia, Leova, Hâncești, Cantemir, Căuşeni, Ștefan Vodă, într-o suburbie a mun. Chişinău etc., iar acest cod excepțional prevede o serie de activități excepționale pentru reacționarea adecvată la situația din rețelele electrice deservite.

„Gas Natural Fenosa” anunță că a trimis toate echipele în teren pentru a remedia situația, dar circulația rutieră care se desfășoară cu mari dificultăți, în republică existând acum și drumuri blocate, înrgreunează deplasarea electricienilor la destinație.

„Gas Natural Fenosa” în Moldova roagă consumatorii afectați să manifeste răbdare și înțelegere față de incomoditățile survenite şi îi asigură că depune eforturi susţinute pentru repunerea cât mai urgentă a serviciului.

Totodată, oamenii sunt îndemnați să ocolească conductoarele electrice căzute accidental la pământ sau care atârnă de pe piloni şi copaci, să nu atingă conductoarele electrice rupte şi căzute la pământ și să nu intervină în instalațiile electrice, deoarece acestea se pot solda cu electrocutări.

Pentru a afla când veți fi reconectați la energia electrică, apelați la numărul de telefon 022 43 11 11.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.03.2018 09:15 Ziarul National „Cu mintea nu poți înțelege Rusia”

16.03.2018 14:40 Ziarul National Aurelia Peru-Bălan // CÂTEVA NOTIȚE d...

16.03.2018 09:16 Nicolae Negru Răzvan Ivanovici (?) Vonko

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md