10:32:47 22.03.2018
Stiri

REȚINUT pentru trafic de influenţă: Susţinea că banii sunt pentru POLIȚIȘTI

Anticorupție 08.10.2015 10:27 Vizualizări1309 Autor: Galina Munteanu
REȚINUT pentru trafic de influenţă: Susţinea că banii sunt pentru POLIȚIȘTI

Un bărbat din Edineţ a fost prins în flagrant de procurori şi ofiţerii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influenţă. Reținerea a avut loc ieri-seară, în Parcul „Alunelul” de pe strada Calea Ieşilor din capitală.

Potrivit denunțătorului, tânărul ar fi pretins de la el 2 800 de dolari sub pretextul că ar avea influenţă asupra unor poliţişti din cadrul Inspectoratului de poliţie Buiucani şi că-i poate determina să muşamalizeze un caz de escrocherie în care ar figura declarantul. În momentul reţinerii, suma de 2 800 de dolari a fost găsită asupra bănuitului.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de până la 60 de mii de lei sau până la trei ani de închisoare.

Bănuitul este reţinut pentru 72 de ore. Investigaţiile continuă, iar deocamdată, informaţia precum că banii urmau să ajungă la angajaţii poliţiei nu a fost confirmată.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md