22:14:15 19.04.2024
Stiri

REȚETE // „Bărcuţe” din dovlecel umplute cu carne

Știri 26.07.2017 08:02 Vizualizări1766 Autor: Ziarul National


REȚETE // „Bărcuţe” din dovlecel umplute cu carne sursa: eva.ro

Dovlecelul este una dintre cele mai accesibile şi sănătoase legume de vară pe care le poţi găti în diverse moduri delicioase. Află cum să faci bărcuţe de dovlecei umpluţi.

Ingrediente:

3 dovlecei sau zuchini
450 de grame de carne tocată de pui, porc sau vită
1 cană cu pesmet
1 căţel de usturoi, pisat
1 borcan cu sos pentru paste
1/2 cană cu parmezan ras
1/2 cană cu mozzarella rasă

Mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul de la 175 de grade Celsius. Taie capetele dovleceilor, apoi taie-i pe jumătate.
Scoate pulpa şi seminţele cu o lingură şi pune-le într-un bol.

Amestecă pulpa de dovlecel cu carnea tocată, usturoiul pisat, pesmetul şi parmezanul ras. Umple jumătăţile de dovlecel cu amestecul obţinut şi aşază-le apoi pe o tavă pentru copt. Toarnă sosul peste dovlecei şi acoperă tava cu folie de aluminiu.

Coace timp de 45 de minute sau până când carnea tocată este făcută.
Îndepărtează folia şi presară cu mozzarella, apoi pune iar la cuptor şi lasă până când mozzarella se topeşte.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md