REȚETĂ // Supă de inspiraţie italienească pe care o vei iubi
Este cremoasă, săţioasă și aromată. Vei vrea să o găteşti iar şi iar.
Supă de pui cu parmezan
Ingrediente:
1 lingură de ulei de măsline extravirgin
1 ceapă mare, tocată
3 căţei de usturoi, tocaţi
3 linguri de pastă de tomate
1 linguriţă de fulgi de chilli
450 g roşii în bulion
3 l supă de pui
230 g penne
340 g carne de pui trasă la tigaie
300 g mozzarella mărunţită
200 g parmezan răzuit
1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat
Sare
Piper
Mod de preparare:
Într-un vas mare, se încinge uleiul. Se adăugă ceapa şi se lasă până devine moale, aproximativ șase minute. Se adaugă paste de tomate şi fulgii de chilli.
Se adaugă roşiile în bulion şi supa de pui şi se aduce la punctul de fierbere. Se adaugă penne-le şi se lasă să fiarbă maximum 10 minute, apoi se pun puiul, mozzarella, parmezanul, piperul, sarea şi piperul. Se lasă brânzeturile să se topească şi se serveşte în boluri cu parmezan presărat deasupra şi pătrunjel.
Sursa: gustarte.ro
Cei care vor submina democrația și independența R. Moldova, MONITORIZAȚI în continuare de SUA. „Statele Unite ale Americii sunt cei mai importanți parteneri ai R. Moldova atunci când vorbim de sancțiuni”
„Timpuri pe care nu le-a vrut Dumnezeu”: O expoziție dedicată foametei organizate de sovietici în Basarabia și filmul „Omorâți prin înfometare”, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău
Autoritățile R. Moldova, ajutate de 14 Înalți Consilieri UE în procesul de reforme și de integrare europeană: Jumătate dintre aceștia sunt din România