08:07:58 20.04.2024
Stiri

REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi

Reportaj 11.02.2017 12:29 Vizualizări1947 Autor: Ziarul National


REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi sursa: eva.ro

Un mod simplu, delicios, dar şi foarte rapid de a prepara puiul. Este reţeta perfectă pentru o cină în familie.

Ingrediente:

6 jumătăţi de piept de pui, dezosate şi fără piele
2/3 cană cu parmezan ras
1 căţel de usturoi, pisat
1 cană cu pesmet
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriţă cu frunze uscate şi mărunţite de busuioc
un vârf de linguriţă cu piper negru măcinat

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tavă pentru copt. Amestecă uleiul de măsline cu usturoiul pisat.

Într-un alt bol, amestecă pesmetul, parmezanul, busuiocul şi piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucăţică de piept în uleiul cu usturoi, apoi dă-l prin amestecul de parmezan.

Aşază bucăţile de pui pe tavă şi presară deasupra ce a mai rămas din amestecul de parmezan.

Lasă la cuptor timp de 30 de minute sau până când pieptul de pui este bine pătruns.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md