REȚETĂ de post // Conopidă cu ciuperci
Conopidă cu ciuperci - o rețetă foarte potrivită pentru vremea postului. Această rețetă de post poate fi servită atât pe post de garnitură, cât și ca gustare.
Ingrediente:
1 conopidă
200 g ciuperci
100 g margarină
1 lingură făină
1 legătură de pătrunjel
sare
piper
Instrucțiuni:
Conopida ruptă bucheţele se spală şi se fierbe în apă cu sare. Ciupercile se curăţă, se spală, se taie felii şi se călesc 10-15 minute în margarină, după care se presară făina şi se sting cu o cană de apă (se poate folosi şi apa în care a fiert conopida).
După ce au dat în clocot, se adaugă conopida fiartă, se potriveşte de sare şi se mai fierb încă 10 minute. La sfârşit se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se potriveşte de piper.
Sursa: crestinortodox.ro
VIDEO // Noi CIRCUMSTANȚE în cazul fetei de 19 din Orhei, care a dispărut fără urmă acum o săptămână. Poliția a extins căutările și în raionul Telenești
DECLARAȚII // „Pe cât de atractivă pare lumea rusă la televizor, pe atât de urâtă este în realitate, când vine pe străzile noastre”; „Ne așteaptă un exercițiu important în luna octombrie, care este inclusiv despre dorința noastră de a trăi în pace”
„Diplome Neemise”: O expoziție ce comemorează 40 de studenți ucraineni, uciși în războiul declanșat de Federația Rusă în Ucraina, inaugurată la Chișinău. „Este foarte important să nu uităm despre sacrificiul pe care îl fac ucrainenii zi de zi”