12:06:25 20.04.2018
Stiri

Replica lui Sharon Stone după ce Madonna a numit-o „oribil de mediocră”

Monden 16.07.2017 08:31 Vizualizări1424 Autor: Ziarul National
Replica lui Sharon Stone după ce Madonna a numit-o „oribil de mediocră” Sursa: click.ro

Presa internațională a făcut public o scrisoare din anii ‘90 semnată de Madonna, în care aceasta a folosit cuvinte nu tocmai plăcute la adresa unor vedete precum Sharon Stone sau Whitney Houston.

„E atât de frustrant să citesc că Whitney Houston are cariera muzicală pe care mi-o doresc și că Sharon Stone are cariera cinematografică pe care eu nu o voi avea niciodată. Ele sunt atât de oribil de mediocre și au fost mereu prezentate ca niște modele de virtute și ca un fel de etalon pentru a mă umili”, spunea regina muzicii pop, pe lângă faptul că se afla în depresie, având în vedere că trecea printr-o perioadă întunecată în care nu se simțea deloc bine în propria piele.

Scrisoarea îi este adresată unui anume J, despre care se credea că era iubitul ei la acea vreme, notează Daily Mail.

Dacă Whitney Houston, dispărută dintre noi în 2012, nu mai poate avea o replică la cele scrise acum mai bine de 20 de ani de colega ei de breaslă, Sharon Stone, cu care Madonna a fost văzută de mai multe ori în public, a ales să se exprime pe Facebook.

Nu a folosit niciun fel de injurii la adresa solistei, ci chiar a fost înțelegătoare și a compătimit-o pentru că i-a fost invadată intimitatea și scrisoarea ei a ajuns în presă.

„Dragă Madonna, în primul rând, cred că este absurd că cineva îți publică scrisorile private. Așa că să știi că îți sunt prietenă. În anumite momente private mi-am dorit să fiu un star rock… m-am simțit uneori la fel de mediocră precum m-ai descris tu. Știm, așa cum știu doar cei care au supraviețuit atât de mult, că acceptarea mediocrității este singura cale de a ne însuși punctele tari, să devenim ceea ce amândouă am devenit. Te iubesc și te ador: nu o să mă supăr pe tine de nicio invazie a călătoriilor noastre personale. Sharon”

Sursa: click.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md