09:27:48 24.05.2018
 
Stiri

Primarii și consilierii locali din partea „Partidului Nostru” spun că sunt terorizați și au cerut suportul instituțiilor internaționale

Social 14.09.2017 15:40 Vizualizări841 Autor: Ziarul National
Primarii și consilierii locali din partea „Partidului Nostru” spun că sunt terorizați și au cerut suportul instituțiilor internaționale

Zeci de primari și consilieri locali din partea „Partidului Nostru” solicită instituțiilor internaționale să intervină de urgență pentru a opri „abuzurile guvernării” la adresa reprezentanților formațiunii. Reprezentanții partidului condus de Renato Usatîi au menționat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate în fața Ministerului Afacerilor Interne (MAI), că autoritățile au deschis peste 100 de dosare penale activiștilor formațiunii.

Potrivit vicepreședintelui PN, Ilian Cașu, cei care cel mai mult își bat joc de cetățeni și mai ales de consilierii și primarii formațiunii sunt șefii poliției.

„Nu mai putem să tăcem și din acest motiv am decis să facem acest apel în fața MAI. Suntem prezenți aici consilieri și primari din toată țara și fiecare se va expune. Facem apel către instituțiile internaționale, deoarece nu mai putem suporta teroarea la care suntem supuși. Am ieșit aici în calitate de cetățeni, în primul rând, apoi ca aleși locali. Avem niște drepturi și ele trebuie respectate!”, a declarat Cașu.

Pe rând, la tribuna instalată în fața MAI au ieșit mai mulți reprezentanți ai PN, care au enumerat problemele cu care se confruntă. Astfel, consilierul municipal Bălți, Nicolai Grigorișin, a adus la cunoștință faptul că ar fi fost amenințat de către consilierii democrați. „Se pune o mare presiune asupra noastră. Ne amenință că, dacă nu aderăm în rândurile lor, ni se vor arunca substanțe narcotice sau alte chestii pentru a ni se deschide dosare penale. Se dau instrucțiuni la poliție pentru a face aceste dosare în două zile”, a zis consilierul.

La rândul său, primarul satului Iargara, raionul Leova, Eugen Mutaf, a spus că ieri chiar a fost chemat la Inspectoratul de Poliție din Leova pentru a recunoaște o faptă care nu a săvârșit-o. „M-au luat pe mine și colegul meu câțiva colaboratori și timp de câteva ore am fost intimidați să recunoaștem o faptă pe care nu am comis-o. Este vorba de declarațiile false ale preotului din sat, care spune că am încercat să-l omorâm. Îmi pare rău că puterea încearcă prin biserică să facă așa prostii”, a precizat sursa citată.

Ulterior, alți primari și consilieri din partea PN au enumerat nedreptățile care se fac în raport cu ei și au anunțat că nu vor ceda presiunilor.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Danu Golban 14.09.2017 17:03

E de ajuns de făcut o căutare simplă pe google despre membrii PN condus de Usatîi și vedem cum o mulțime de ei sunt implicați în acte ilegale, unde sunt probe necesare, ce demonstrează vinovăția. Ce face PN e un act de victimizare. Aici s-a strîns un partid de bandiți, în frunte cu un mare bandit.

Rustin 14.09.2017 20:16

Lăsați,morții mamii voastre vicitimizarea! Singurul agresor în țara asta este Usatâi-mafiot a vostru!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2018 20:02 Ziarul National Aleksandr Soljenițîn: „Oamenii L-au u...

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md