02:03:52 23.01.2018
Stiri

Piramidele din întreaga lume s-au trezit la realitate și transmit fluxuri de energie către un loc misterios

Știri 13.09.2017 13:30 Vizualizări1738 Autor: Ziarul National
Piramidele din întreaga lume s-au trezit la realitate și transmit fluxuri de energie către un loc misterios

Un fenomen straniu se petrece cu cele mai multe dintre piramidele existente pe glob. Fascicule de energie misterioasă par să țâșnească din vârful lor și să se îndrepte spre măreţia cerului. Fenomenul este unul bizar și imposibil de explicat.

Încă din 2012 au fost semnalate fenomene ciudate cu piramidele din America de Sud. Mai multe fotografii arătau extrem de clar cum o energie misterioasă țâșnește din acestea și se îndreaptă spre cer. Atunci s-a vehiculat pentru prima dată ideea cum că piramidele de pe Terra se trezesc și revin la scopul inițial pentru care au fost create. Adică să preia energia din Terra și s-o transmită într-un loc necunoscut.

Fenomenul a fost negat cu vehemență de specialiști, care au declarat că este vorba despre un miraj și nimic mai mult. Anii au trecut și în prezent lucrurile par să fi evoluat considerabil. Alte piramide din diverse zone de glob au fost fotografiate cu aceleași fascicule de lumină.

Interesant este faptul că această energie nu se poate vedea cu ochiul liber, ea devenind vizibilă numai în urma fotografierii sale.

Nici în prezent nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest fenomen, dar se pare că guvernele lumii au devenit interesate de el. De exemplu, Piramida Albă, din China, este monitorizată 24 ore din 24 și nimănui nu îi este permis nici măcar să se apropie de ea. Este limpede că specialiștii chinezi au observat numeroase modificări energetice și din acest motiv se încearcă descoperirea misterului trezirii ei la realitate.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2018 08:50 Nicolae Negru Va îndrăzni mielul moldav să tragă de...

19.01.2018 09:10 Nicolae Negru De ce Alexandru Tănase nu are încrede...

19.01.2018 10:00 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Numele tău. 50 de ani

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md