09:31:21 22.05.2018
 
Stiri

O delegație a deputaților din România, VIZITĂ în R. Moldova: Întâlniri la Ministerul Apărări, Poliția de Frontieră și Trupele de Carabinieri

Politică 22.04.2018 16:42 Vizualizări1237 Autor: Ziarul National
O delegație a deputaților din România, VIZITĂ în R. Moldova: Întâlniri la Ministerul Apărări, Poliția de Frontieră și Trupele de Carabinieri Presalocala.ro
O delegație a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților din Parlamentul României efectuează o vizită la Chișinău, în perioada 22-24 aprilie curent.

Din componența delegației conduse de președintele Comisiei, Dorel-Gheorghe Căprar, fac parte deputați, membri ai Comisiei, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, consilieri și consultanți parlamentari.

Programul vizitei în Parlamentul Republicii Moldova include întrevederi cu președintele Andrian Candu și cu membrii Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică. De asemenea, președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova, Roman Boțan, și președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților din Parlamentul României, Dorel-Gheorghe Căprar vor semna o Declarație comună la 23 aprilie.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, oaspeții vor efectua un tur ghidat al clădirii Legislativului, precum și vor discuta cu oficiali ai Ministerului Apărării, Departamentului Poliției de Frontieră și ai Trupelor de Carabinieri.

La fel, parlamentarii de la București vor participa la inaugurarea grădiniței din comuna Gangura, raionul Ialoveni, instituție renovată prin intermediul Programului de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României.

Amintim că delegația Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova a efectuat o vizită în România în perioada 30-31 octombrie 2017, la invitația președintelui Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, Dorel-Gheorghe Căprar.
Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

16.05.2018 10:40 Vasile Gârneț Fragmente de jurnal – „Moartea lui St...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md