09:25:20 22.05.2018
 
Stiri

Noul vicedirector al CNA, fără casă și cu mii de lei, cadou la zilele de naștere

Social 21.04.2018 14:00 Vizualizări1781 Autor: Ziarul National
Noul vicedirector al CNA, fără casă și cu mii de lei, cadou la zilele de naștere

Ofițerul superior de urmărire penală pe cazuri excepționale din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA), Lidia Chireoglo, a câștigat concursul pentru funcția de director adjunct al instituției.

Candidatura acesteia urmează a fi propusă Parlamentului spre aprobare, iar CNA va mai organiza un concurs pentru desemnarea celui de-al doilea adjunct al directorului CNA, Bogdan Zumbreanu.

Lidia Chireoglo a indicat în declarația sa de avere pentru anul 2017 că a câștigat un salariu de la CNA în valoare de aproape 230 de mii de lei sau câte 19 mii de lei pe lună. Soțul ei, angajat al SRL „Cargocentru”, a primit 58 258 de lei.

Chireoglo mai arată că la ziua sa de naștere a primit cadou 3 000 de lei, iar ceilalți membri ai familiei, soțul și cei doi copii - alte zece mii de lei la același gen de evenimente.

Familia Chireoglo nu are nicio locuință, dar dispune de un teren de aproape 7 ari cu valoarea de 85 de mii de lei și două automobile - un „Vovlo XC90” care ar valora 9 000 de euro și un „Volgswagen Touran” de 4 500 de euro.

Menționăm că Lidia Chireoglo a participat anterior și la concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Autorității Naționale de Integritate.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md