17:13:47 21.06.2018
 
Stiri

Noi DEMISII anunțate de coordonatorul COALIȚIEI de guvernare

Economie 12.09.2017 14:40 Vizualizări4497 Autor: Ziarul National
Noi DEMISII anunțate de coordonatorul COALIȚIEI de guvernare

Președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, este nemulțumit de situația existentă în domeniul alimentației din instituțiile publice, precum și de starea drumurilor din R. Moldova. Democratul a avertizat astăzi că, dacă lucrurile nu se vor schimba spre bine în aceste două domenii, atunci unii ar putea să plătească cu funcțiile pe care le dețin.

„Am stabilit ca fiecare minister să-și adapteze planul de acțiuni la problemele prioritare ale cetățenilor. De asemenea, lansăm un amplu studiu sociologic, care ne va permite să verificăm modul în care cetățeanul percepe activitatea ale Guvernului și să facem schimbările necesare acolo unde e cazul. Urmărim ca activitatea Guvernului să corespundă integral așteptărilor cetățenilor”, a spus Plahotniuc după ședința săptămânală de planificare a PD.

În același context, democratul a făcut trimitere la o petiție venită din partea cetățenilor, care nu sunt mulțumiți de produsele alimentare livrate în grădinițe și școli.

„Am avut o discuție foarte serioasă cu colegii despre situația pe care o avem în acest moment în domeniul alimentației. Și aici mă refer atât la alimentele care sunt comercializate în magazine, cât și la cele livrate în școli, grădinițe, spitale și alte instituții publice. Am primit recent o scrisoare din partea unui grup de părinți unde era descris modul în care sunt livrate produsele alimentare în anumite școli și grădinițe. Am remis petiția instituțiilor abilitate să o analizeze și să acționeze. Este un domeniu extrem de sensibil și am cerut măsuri ferme împotriva celor care sunt responsabili de problemele existente. Dorim cu toții să vedem cât mai repede o îmbunătățire clară în alimentația copiilor și vom acționa insistent pentru a face ordine în acest domeniu și a proteja sănătatea oamenilor”, a spus sursa citată.De asemenea, liderul PD a declarat că în cadrul ședinței s-a discutat despre starea drumurilor din republică.

„Am constatat că sunt bani pentru acest domeniu, dar instituțiile nu au fost în stare să găsească soluții pentru a-i folosi la lucrările de reabilitare sau construcție a drumurilor. Urmează ca Guvernul să vină cu o analiză în următoarele zile privind soluțiile, deoarece e necesar să începem rapid lucrările. În unele situații s-ar putea să fie nevoie de modificări legislative, în altele s-ar putea să fie nevoie de concediat niște persoane care nu își fac treaba. Cert este că vom face tot ce este necesar pentru a mișca lucrurile în acest domeniu”, a promis coordonatorul coaliției de la guvernare.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 12.09.2017 15:48

Paduchele lat din fruntea pd-rast si al coaielitiei, pres-dintele/capetenia bandei zis partidul democrizat mamut vs. partid diaree maligna nu mai poate de atata diaree de la mancare toxica. Democrizatul asasin a avertizat ca-i linseaza pe toti. Cert este ca partidul debiloid din Moldo-Sicilia va musca si va masturba pe toate drumurile. Poate, poate piticania proxeneta va intra in (c)anal, mai bine zis in Enciclopedia E/Ororilor.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2018 09:37 Ziarul National Aleea Clasicilor de sub peretele unui...

15.06.2018 09:38 Nicolae Negru Ceva nu se leagă în „strategia de rec...

11.06.2018 15:31 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Gaudeamus și Carol ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioasă decizia Curții Constituționale din 4 iunie prin care a fost anulată Legea cu privire la funcţionarea limbilor vorbite pe teritoriul RSS Moldoveneşti, adoptată în 1989, care îi oferea limbii ruse statut de „limbă de comunicare”?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md