12:04:36 20.04.2018
Stiri

Moldoveanca rănită în atentatul de la Istanbul a fost externată din spital

Moldovenii în lume 04.01.2017 13:49 Vizualizări1968 Autor: Ziarul National
Moldoveanca rănită în atentatul de la Istanbul a fost externată din spital AFP

Femeia originară din R. Moldova care a fost rănită în noaptea de Revelion la Istanbul, unde a avut loc un atentat terorist într-un club de noapte, a fost externată din spital.

„Consulatul General al Republicii Moldova de la Istanbul a acordat întreaga asistență victimei în cooperare cu autoritățile turceşti şi a ajutat-o să revină în familie”, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Menționăm că, în total, 39 de persoane, dintre care 27 străine, au fost ucise, iar alți 69 de oameni au fost răniți, după ce un bărbat a deschis focul într-un club de noapte din Istanbul.

„Persoana care a comis atentatul de la Istanbul a fost identificată”, a declarat Mevlut Cavusoglu, ministrul turc al Afacerilor Externe, pentru agenţia de presă Anadolu, fără a oferi detalii despre aceasta.

Autorităţile au difuzat în cursul zilei de marţi mai multe imagini cu băbatul suspectat că ar fi ucis 39 de persoane, în principal străini, care sărbătoreau Anul Nou în clubul Reina din metropola turcă.

Presa turcă anunţase că autorul atentatului ar fi originar dintr-o ţară din Asia Centrală, dar acesta încă nu a fost reținut.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md