10:18:22 19.10.2017
Stiri

Libera circulație în Marea Britanie se încheie în martie 2019. Ce se întâmplă apoi cetățenii din Regat care au pașaport românesc

Moldovenii în lume 31.07.2017 18:00 Vizualizări2567 Autor: Ziarul National
Libera circulație în Marea Britanie se încheie în martie 2019. Ce se întâmplă apoi cetățenii din Regat care au pașaport românesc Libertatea

Un reprezentant al premierului Theresei May a anunțat că libera circulație în Marea Britanie se încheie în martie 2019, transmite Reuters.

Purtătorul de cuvânt spune că propunerile de imigrare post-Brexit vor fi analizate individual. El adaugă că speculație referitoare că libera circulație va continua în forma actuală ar fi greșită.

„Libera circulație se va încheia în martie 2019”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui MAy reporterilor, adăugând că guvernul a prezentat deja unele propuneri privind drepturile cetățenilor UE post-Brexit. „Alte elemente ale sistemului de imigrație post-Brexit vor fi aduse în curând, ar fi greșit să speculați cum ar putea arăta acestea sau să sugerați că libera circulație va continua așa cum este acum”.


Purtătorul de cuvânt al premierului declară că există un acord larg între guvern pentru a face Brexitul cât mai ușor posibil adăugând că detalii precise privind faza de punere în aplicare a noilor măsuri vor fi stabilite în urma negocierilor.

Libera circulație a persoanelor între UE și Regatul Unit se va încheia în martie 2019, au declarat miniștrii guvernului britanic. De la acea dată, cetățenii UE care se mută în Regatul Unit vor trebui să se înregistreze, cel puțin până când va fi pusă în aplicare o politică permanentă de imigrare post-Brexit.

Ministrul de Interne, Amber Rudd, a ținut să ofere reasigurări angajatorilor din Marea Britanie că nu vor fi probleme privind angajarea persoanelor străine după Brexit.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md