21:52:00 20.06.2018
 
Stiri

Hackerii musulmani au făcut praf reţeaua teoriştilor ISIS. Le-au SPART sistemul la câteva ore după ce aceştia anunţau că sunt INVINCIBILI

Știri 12.11.2017 18:30 Vizualizări1591 Autor: Ziarul National
Hackerii musulmani au făcut praf reţeaua teoriştilor ISIS. Le-au SPART sistemul la câteva ore după ce aceştia anunţau că sunt INVINCIBILI

Hackeri musulmani au atacat reţeaua de propagandă a lui Isis şi au publicat o listă cu adrese de e-mail a aproape 2.000 de abonaţi, în cea mai recentă lovitură a „califatului” online, citat de mediafax.ro.

După numeroase atacuri cibernetice care vizau canalul teroriştilor de propagandă, Amaq, Isis a emis un mesaj în noaptea de vineri, susţinând că a crescut securitatea.

„Ca răspuns la evenimentele recente, am impus măsuri de securitate mai stricte asupra sistemelor noastre", se arăta în mesajul emis în limba arabă. „Acum putem face faţă atacurilor prin e-mail sau orice alte tipuri de hackuri”.

Pentru o grupare de hackeri musulmani numită Di5s3nSi0N, care anterior a dezactivat serviciul de e-mail automat, a fost lansată provocarea.

Mai puţin de trei ore, a fost trimis un alt e-mail către abonaţii Amaq, dar de data aceasta afişând logo-ul hackerilor şi un avertisment.

„Am spart lista completa de e-mailuri <securizate> pentru Amaq", au spus aceştia. „Daesh [Isis] ... vă vom numi câini pentru crime sau şerpi pentru laşitatea voastră? Suntem bug-urile din sistemul tău”.„Provocarea este completă - prea uşor!”, au scris activiştii Di5s3nSi0N pe Twitter. „2.000 de abonaţi de e-mailuri sparte de la Amaq ... ce urmează?”

Amaq este unul dintre punctele-cheie ale Isisului, care emite revendicări pentru atacuri teroriste internaţionale, precum şi actualizări din luptele din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.

Creşterea numărului de atacuri a forţat site-ul Amaq să se retragă de pe platformele principale către site-urile web şi serviciile criptate de mesagerie rapidă, iar serviciul de e-mail automat a fost unul dintre ultimele canale de încredere.

Listă de adrese de e-mail a 1.784 de abonaţi, care au fost parţial redactate, au fost verificate de The Independent.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2018 09:37 Ziarul National Aleea Clasicilor de sub peretele unui...

15.06.2018 09:38 Nicolae Negru Ceva nu se leagă în „strategia de rec...

11.06.2018 15:31 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Gaudeamus și Carol ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioasă decizia Curții Constituționale din 4 iunie prin care a fost anulată Legea cu privire la funcţionarea limbilor vorbite pe teritoriul RSS Moldoveneşti, adoptată în 1989, care îi oferea limbii ruse statut de „limbă de comunicare”?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md