16:48:55 16.12.2017
Stiri

Google Maps face primul update IMPORTANT din ultimii ani

Știri 17.11.2017 10:01 Vizualizări967 Autor: Ziarul National
Google Maps face primul update IMPORTANT din ultimii ani Sursa: ziare.com

Google lansează primul update important al interfeței aplicației Maps din ultimii ani, un update care filtrează cantitatea mare de informații afișate în funcție de modul de utilizare.

În primăvara acestui an, Google a lansat modurile de utilizare a aplicației Google Maps: Explore pentru căutarea anumitor destinații și puncte de interes, Drive pentru ghidarea auto și Transit pentru transportul public.

Fiecare din cele trei moduri oferă un set unic de funcții, gândite special pentru fiecare tip de utilizare. Acum, Google Maps adaptează și interfață grafica acestor moduri pentru a separa mai bine informațiile utile în fiecare din cele trei moduri de utilizare.

În primul rând, punctele de interes considerate importante pentru un anumit mod de utilizare vor fi afișate mai mari decât celelalte.

De exemplu, în modul Drive liniile colorate care reprezintă valorile de trafic vor fi mai vizibile, în modul Transit stațiile de autobuz și metrou vor fi mai mari, iar în modul Explore restaurantele sau hotelurile vor fi mai proeminente.


În al doilea rând, fiecare categorie de puncte de interes va avea o temă coloristica unică, pentru a fi mai ușor de identificat. Punctele din categoria mâncare și băutură vor avea o culoare, serviciile de transport altă culoare și așa mai departe.

Aceste modificări vor fi vizibile pe toate platformele pe care funcționează aplicația Maps și în cadrul tuturor serviciilor și aplicațiilor care integrează funcționalitatea Google Maps, inclusiv Google Earth, Android Auto și aplicațiile terților.

Noua interfață va fi implementată treptat, urmând ca pe parcursul următoarelor două săptămâni să fie disponibilă pentru toți utilizatorii Google Maps.

Sursa: ziare.com

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
În ce situație credeți că ar avea mai mult de câștigat Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, la viitoarele alegeri parlamentare?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md