11:09:07 27.05.2018
 
Stiri

GALERIE FOTO // Alba ca Zăpada există! Povestea fetiţei albinoase pe care se bat AGENŢIILE de modele

Reportaj 21.04.2017 09:30 Vizualizări1864 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Alba ca Zăpada există! Povestea fetiţei albinoase pe care se bat AGENŢIILE de modele sursa: eva.ro

O fetiţă de opt ani care are albinism este supranumită „Alba ca Zăpada“, datorită părului ei alb şi a pielii ca de porţelan, a devenit foarte căutată de agenţiile de modelling.

Micuţa, al cărei nume este Nariiana, s-a născut în regiunea siberiană Iakutia şi toţi membrii familiei sale, etnici iakuţi, au părul negru. Ea e singura blondă, cu un păr izbitor de alb şi cu pielea ca de porţelan, scrie presa locală citată de ziarul britanic Daily Mail.

Mama sa a refuzat mai multe solicitări din partea unor agenţii de modelling, pentru că aceasta nu vrea ca fetiţa sa să înceapă atât de curând o astfel de carieră.

Fotografiile surprind contrastul dintre micuţa "„Alba ca Zăpada” şi sora ei mai mare, Karina, în vârstă de 14 ani, care are părul negru, ca toată familia.

Părinţii fetiţei, Elena şi Albert, spun că Nariiana este primul albinos din ambele ramuri ale familiei. Femeia a declarat că fiica sa ar vrea să fie model, dar se concentrează acum pe hobby-urile caracteristice copilăriei.

„Am primit multe oferte de la agenţii de modelling şi de publicitate, dar nu vrem ca ea să muncească de pe acum. În timpul liber îi place să danseze şi să deseneze”, a spus Elena.

„Când o să mai crească, va alege ceea ce doreşte pentru ea. Acum, când o întreb, spune că vrea să fie model”, a adăugat mama fetiţei.

De ce se bat agenţiile pentru o fetiţă care arată diferit? Explică fotograful Vadim Rufov: „Este cea mai neobişnuită persoană pe care am întâlnit-o. Este albinoasă şi e incredibil de artistică. A petrecut două ore pozând pentru mine. Din secunda în care ne-am întâlnit, am început să vorbim de parcă ne ştiam de mult timp. Ochii ei nu strălucesc, dar, cu toate astea, imaginile au ieşit grozav, le iubesc.”

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md