10:16:28 19.10.2017
Stiri

FOTO // Pirkka Tapiola l-a vizitat la GBC pe Vlad Plahotniuc: „Sunt convins că va păstra amintiri plăcute despre timpul petrecut”

Politică 11.08.2017 15:08 Vizualizări2324 Autor: Ziarul National
FOTO // Pirkka Tapiola l-a vizitat la GBC pe Vlad Plahotniuc: „Sunt convins că va păstra amintiri plăcute despre timpul petrecut”

Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, a avut astăzi o întrevedere de rămas-bun cu liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc. Despre această întâlnire a anunțat chiar democratul pe pagina sa de Facebook.

„Azi am avut o întâlnire de rămas-bun cu domnul Pirkka Tapiola, care își încheie mandatul în fruntea Delegației Uniunii Europene la Chișinău. I-am mulțumit domnului ambasador pentru ajutorul oferit Republicii Moldova pe calea europeană și pentru susținerea cauzei europene în țara noastră. Misiunea domniei sale aici a fost marcată de semnarea Acordului de Asociere Moldova – UE, primul nostru pas spre integrarea europeană. Domnul ambasador Tapiola este un prieten al Moldovei și sunt convins că va păstra amintiri plăcute despre timpul petrecut la Chișinău”, a scris Vlad Plahotniuc.

Menționăm că Pirkka Tapiola a fost numit în funcţie în aprilie 2013 şi l-a succedat pe Dirk Schuebel. Potrivit unei hotărâri semnate de şefa diplomaţiei europene Federica Mogherini, Pirkka Tapiola a fost delegat în Thailanda. În locul lui, la şefia Delegaţiei Uniunii Europene din Republica Moldova va veni actualul ambasador al Slovaciei în Grecia, Peter Michalko.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 11.08.2017 15:30

...ramas-bun cu matroana de G-Bordel-C. Cu paduchele lat din fruntea partidului Diaree din Moldova. Domnul Tapiola, sunt convins, se va bucura cand criminalul va ajunge in celula.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md