11:03:23 27.05.2018
 
Stiri

FOTO // Madonna ascunde un secret dureros: Ce face vedeta ca să arate perfect

Monden 18.04.2017 16:02 Vizualizări1476 Autor: Ziarul National
FOTO // Madonna ascunde un secret dureros: Ce face vedeta ca să arate perfect sursa: eva.ro

Cântăreaţa în vârstă de 58 de ani recurge la o tehnică extremă de înfrumuseţare care provoacă durere şi o costă 450 de dolari la fiecare trei luni.

La aproape 60 de ani, Madonna investește mult în aspectul ei fizic. Unul dintre secretele ei se află în spatele sprâncenelor ei semipermanente, pentru care vedeta apelează la o tehnică specială, destul de dureroasă. Denumită „microblading”, această procedură de tatuare i-a oferit sprâncene aproape perfecte după mai mulți ani în care a trecut prin tot felul de experimente, relatează Daily Mail.

În timpul unei ședințe de 90 de minute, un instrument manipulat manual introduce 12 lame metalice care străpung două straturi ale pielii, realizând un tatuaj perfect. Cu 20 de minute înainte de tatuare, trebuie aplicată pe zona respectivă o cremă specială, deoarece procedura este foarte dureroasă și de multe ori provoacă curgerea sângelui.

Tratamentul costă 530 de euro și trasează 75 de fire de păr pe fiecare sprânceană, care pot dura până la un an, dar procedura trebuie repetată la fiecare trei-patru luni pentru un rezultat care poate induce senzația că persoana respectivă are cu zece ani mai puțin, scrie cotidianul britanic.

Laura Choate, proprietara salonului de cosmetică Santa Monica Microblading din Los Angeles, frecventat de vedete, a declarat că, de-a lungul anilor, datorită pensatului excesiv, Madonna a pierdut o mare parte din firele de păr naturale. „A apelat la microblading pentru a umple golurile din sprâncene și pentru a crea o formă cu totul nouă, iar acum arată excelent. Acum toată lumea vrea acest gen de sprâncene mai degrabă decât cele arcuite”, a spus ea.

„Cel mai bun microblading este când culoarea genelor se potrivește nu numai cu culoarea naturală a părului ci și cu rădăcina firelor de păr, ceea ce Madonna a reușit. De acum, ea poate experimenta ce adâncime să aibă arcul sprâncenei. E ca o iluzie optică, totul e fals, de fapt”, a adăugat Laura Choate.

În ultimii 30 de ani, sprâncenele Madonnei au trecut prin mai multe schimbări, notează Daily Mail. În anii '80, vedeta avea sprâncene bogate și închise la culoare. În anii '90, ea avea părul blond și sprâncene foarte arcuite, apoi a trecut la cele platinate.

Originară din Asia, unde era folosită de femeile în vârstă cu sprâncene subțiri, această tehnică a ajuns în Los Angeles în urmă cu doi ani, cucerind apoi saloanele de cosmetică din Nee York și Londra. În ultimele 12 luni, microbalding-ul a crescut mult în popularitate, fiind adoptat de vedete precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey și Megan Fox, relatează Daily Mail.


Tehnica se bazează pe injectarea în piele a unui amestec de pigmenți, creați printr-o formulă care include cărbune și petale de trandafiri.

Fiecare fir de păr este trasat cu atenție pe linia părului natural, dând o formă elegantă sprâncenelor.

Înainte de fiecare ședință, sprâncenele sunt date cu ceară, iar după procedură, clientele trebuie să folosească de două ori pe zi, timp de două săptămâni, o cremă pe bază de vitamine A și D. Niciun exercițiu sau efort fizic care poate determina transpirația nu este permis în primele 72 de ore după tratament, pentru a împiedica o eventuală infecție, scrie ziarul citat.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md