11:07:26 27.05.2018
 
Stiri

FOTO // ISLAMIC CHIC: Primul show de modă al fiicei președintelui cecen!

Monden 18.04.2017 09:00 Vizualizări1021 Autor: Ziarul National
FOTO // ISLAMIC CHIC: Primul show de modă al fiicei președintelui cecen! Sursa: b1.ro

Fiica preşedintelui cecen Ramzan Kadîrov şi-a prezentat prima colecţie de modă într-un fost palat al ţarilor Rusiei, informează Reuters.

Aishat Kadîrova, în vârstă de 18 de ani, a creat o colecţie somptuoasă, cu articole care sunt conforme cu normele vestimentare ale societăţii tradiţionale din Cecenia cu populaţie majoritar musulmană. Modelele aveau dezvelite doar chipurile şi mâinile, relatează Sputniknews.

Aishat, care este conducătoarea casei de modă Firdaws, a creat o colecție de 30 de rochițe etno realizate din catifea, triplu voal și mătase, decorate cu pietre semiprețioase.

Potrivit tinerei creatoare, sursă de inspirație i-au fost costumele populare cecene.

Singura persoană cu care s-a sfătuit în realizarea colecției, a fost mama sa și soția președintelui cecen, Medni Kadyrova, care de altfel a și fondat casa de modă în 2009, iar din 2016 i-a transferat-o fiicei sale.

La prima ei prezentare de modă au fost prezente diverse personalităţi din industria modei moscovite, dar şi elite din Cecenia şi reprezentanţi ai unor ţări din Orientul Mijlociu - pe care casa de modă a fiicei preşedintelui cecen o consideră o piaţă tot mai interesantă pentru creaţiile sale.

Ulzana Zadulaieva, purtătoare de cuvânt a casei de modă, a dezvăluit pentru Reuters că ţinutele din această colecţie au început deja să fie expediate unor clienţi din Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Ea spune că a fost contactată de persoane care au participat la show-ul de vineri seară şi care i-au cerut să organizeze prezentări similare în Abu Dhabi şi Bahrain.

Sursa: b1.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md