11:05:11 27.05.2018
 
Stiri

DOC Guvernul decide cine îl va însoți pe președintele Dodon la Moscova

Politică 11.01.2017 15:13 Vizualizări3165 Autor: Ziarul National
DOC Guvernul decide cine îl va însoți pe președintele Dodon la Moscova

Guvernul urmează să aprobe în ședința de astăzi componența nominală a delegației care îl va însoți pe președintele Igor Dodon în prima sa vizită oficială peste hotare de la învestirea acestuia în funcția de șef al statului.

În vizita de la Moscova, care va avea loc în perioada 16 - 18 ianuarie curent, Dodon va fi însoțit de președinta fracțiunii parlamentare a socialiștilor și președintă a grupului interparlamentar de prietenie R. Moldova - Federația Rusă, Zinaida Greceanâi, deputatul socialist Andrei Neguță, bașcanul Găgăuziei Irina Vlah, consilierii prezidențiali Ion Ceban și Vasili Șova, dar și de Ambasadorul R. Moldova la Moscova, Dumitru Braghiș.

Din delegație vor mai face parte un consilier al Ambasadei noastre în Federația Rusă, un fotograf și doi agenți de pază.

Cheltuielile pentru deplasarea delegației care îl va însoți pe Igor Dodon la Moscova vor fi acoperite de instituțiile care i-au delegat pe membrii acesteia să meargă în deplasare.

Anterior, Igor Dodon a anunțat că va avea o întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin și va susține o prelegere la una dintre universitățile din Moscova.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md