12:38:19 21.03.2018
Stiri

DETALII despre crima ODIOASĂ de la Călărași: Un bărbat și-ar fi asfixiat soția și cele două fiice, după care s-a electrocutat. Femeia venise în aceeași zi din Israel unde muncea

Social 19.05.2017 12:01 Vizualizări5996 Autor: Ziarul National
DETALII despre crima ODIOASĂ de la Călărași: Un bărbat și-ar fi asfixiat soția și cele două fiice, după care s-a electrocutat. Femeia venise în aceeași zi din Israel unde muncea

Tragedie cumplită în satul Hirova din raionul Călărași.

Trupurile neînsuflețite ale membrilor unei familii întregi - soțul de 37 de ani, soția de 32 și două fetițe de 12 și 5 ani - au fost descoperite în casa acesteia ieri-seară de către vecini.

Valeriu Oaserele, primarul suspendat al localității, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că femeia venise marți din Israel, unde muncea în ultimii doi ani. Fetițele rămăsese în grija soțului, care muncea pământul familiei.

„Ea lucra în Israel împreună cu cumnata ei. Marți, cumnata a sunat-o și femeia i-a spus că totul este bine, a fost întâmpinată cu bucurie acasă. Cumnata telefonat-o și miercuri, dar nu a răspuns nimeni și ea a rugat vecinii să se ducă până la ei să vadă ce se întâmplă. O vecină i-a spus că nu se vede nicio mișcare prin ogradă, dar că în casă este lumina aprinsă și nu a vrut să deranjeze. Cumnata nu a putut da de ei la telefon nici joi și iar a apelat la vecini. Aceștia s-au dus și... toți erau morți, în casă. Și calul din gospodărie făcea gălăgie, dacă nu fusese adăpat și hrănit două zile”, ne-a povestit Valeriu Oaserele.

Potrivit lui, care a vorbit cu vecinii familiei, fetița cea mai mare era într-o odaie, pe pat, soția cu fiica cea mai mică - în alta, iar soțul - jos în bucătărie.

„Se presupune că soția și fetele au fost înădușite cu o basma, iar soțul s-a electrocutat. Principala versiune este că bărbatul le-a ucis, după care s-a sinucis”, ne-a mai spus primarul.

Valeriu Oaserele nu cunoaște motivul care a provocat această crimă, adăugând că erau oameni cumsecade, iar bărbatul îngrijea bine de cele două fiice rămase în grija sa.

Bărbatul urmează să fie înmormântat mâine, iar femeia și cele două fetițe - duminică.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.03.2018 09:15 Ziarul National „Cu mintea nu poți înțelege Rusia”

16.03.2018 14:40 Ziarul National Aurelia Peru-Bălan // CÂTEVA NOTIȚE d...

16.03.2018 09:16 Nicolae Negru Răzvan Ivanovici (?) Vonko

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md