15:57:50 15.12.2017
Stiri

DECIS // Mașinile din R. Moldova vor putea intra în Federația Rusă numai cu AUTORIZAȚIE: Regula intră în vigoare la 14 august

Economie 11.08.2017 14:00 Vizualizări5814 Autor: Ziarul National
DECIS // Mașinile din R. Moldova vor putea intra în Federația Rusă numai cu AUTORIZAȚIE: Regula intră în vigoare la 14 august 999

Începând cu 14 august curent, intrarea pe teritoriul Federației Ruse a unităților de transport înregistrate în Republica Moldova pentru efectuarea transportului rutier internațional va fi permisă doar în baza autorizațiilor.

Acest lucru este prevăzut în Acordul bilateral interguvernamental în domeniul transportului rutier internațional, semnat pe 31 mai curent la Leipzig, Germania.

Potrivit prevederilor Acordului, și unitățile de transport rutier internațional din Rusia vor avea nevoie de autorizație pentru a intra în R. Moldova.

Pentru evitarea stopării unităților de transport pe teritoriul Federației Ruse, Agenția Națională Transport Auto (ANTA) atenționează operatorii de transport că pot solicita autorizații pentru efectuarea transportului rutier de mărfuri la ghişeul unic al ANTA.

În ceea ce privește efectuarea transportului rutier de persoane prin servicii ocazionale pe teritoriul Federației Ruse, autorizațiile respective nu au fost transmise încă de către Ministerul Transporturilor al Federației Ruse. Prin urmare, ANTA atenționează operatorii de transport să evite planificarea curselor ocazionale până la recepționarea autorizațiilor de către autoritățile din R. Moldova.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
15.12.2017 09:19 Nicolae Negru Din nou cu fața spre Vest, cu aceleaș...

11.12.2017 09:19 Nicolae Negru Alexandru Moșanu, un politician europ...

08.12.2017 09:19 Nicolae Negru Moscova se răzbună pe Plahotniuc?

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
În ce situație credeți că ar avea mai mult de câștigat Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, la viitoarele alegeri parlamentare?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md