14:47:31 21.04.2018
Stiri

De ce s-ar fi SINUCIS românca ce s-a aruncat de pe catedrală, la Londra. Mărturia fratelui geamăn

Știri 19.10.2017 09:51 Vizualizări1640 Autor: Ziarul National
De ce s-ar fi SINUCIS românca ce s-a aruncat de pe catedrală, la Londra. Mărturia fratelui geamăn sursa: google.ro

Lidia Drăgescu, românca de 23 de ani care s-a sinucis aruncându-se de la galeria catedralei St. Paul din Londra locuia în Anglia împreună cu familia.

A fost o studentă eminentă, a făcut patinaj de performanță și avea numeroase proiecte, însă era o fire retrasă și nefericită, după cum a declarat Vlad, fratele geamân, pentru presa britanică.

„În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-și înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King’s College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învățat mulți ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier (…) Nu era fericită în lumea asta. Aș da orice să pot să o aduc înapoi”, a declarat Vlad.

Lidia a lăsat două bilete de adio. Unul din ele i-a fost adresat mamei față de care își cere iertare pentru ce avea să facă. Despre un motiv palpabil, Lidia nu a amintit nimic, spunând doar că vrea să scape:

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. 
Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc.
Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot“.

Sursa: stirileprotv.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md