11:06:48 22.05.2018
 
Stiri

De ce preferă femeile mature bărbaţii mult mai tineri. Iată explicația

Monden 17.08.2017 07:30 Vizualizări2304 Autor: Ziarul National
De ce preferă femeile mature bărbaţii mult mai tineri. Iată explicația Hepta

Celine Dion şi Jennifer Lopez au ales să îşi lege viaţa de cea a unui bărbat mult mai tânăr. Cazurile lor nu sunt însă unele izolate, pentru că, astăzi, tot mai multe femei încearcă să obţină o viaţă sexuală satisfăcătoare sau să îşi recâştige stima de sine lângă un bărbat mai tânăr.

„Iubirea nu ţine cont de vârstă. I se poate întâmpla oricui, indiferent dacă este femeie sau bărbat. Atâta timp cât o persoană se simte împlinită alături de o alta persoană de sex opus, nu mai vorbim de o preferinţă, ci de o cale spre fericire.
Am observat totuşi o tendinţă de a alege bărbaţi tineri în rândul femeilor divorţatesau a celor care sunt trecute de prima tinereţe şi au deja un copil. Următorul lor partener este, în multe dintre cazuri, unul mai tânar, pentru că ele îşi doresc o validare a lor ca femei, iar acest lucru le aduce şi mai multă încredere în propria persoană’’, precizează psihoterapeutul Oana Nicolau pentru CSID.

De multe ori, o poveste de dragoste cu persoană mai tânără vine la pachet şi cu o schimbare de look. „Look-ul ţine tot de nevoia de schimbare şi de dorinţa de a avea încredere în propria persoană. Ţine totodată de mulţumirea fiecăruia. Schimbarea look-ului nu trebuie privită într-o manieră negativă, ci din contră, poate că cineva încearcă să-şi găsească mulţumirea în felul în care arată şi încearcă să facă asta prin diverse metode. Dacă un look le aduce încredere şi putere, acest lucru se va reflecta pe toate planurile’’, adaugă psihoterapeutul.

Decolteul adânc şi fusta scurtă vin să completeze acest tablou. “Asta ţine foarte mult de stima de sine pe care o femeie o are. Dacă acest lucru îi va da încredere şi o va face să se simtă mult mai sigură pe activităţile sale, atunci nu este de blamat decizia ei de a se îmbrăca într-un oarecare mod’’.

Probleme în comportamentul femeilor pot apărea în orice moment al vieţii. În general, oamenii evoluează din toate punctele de vedere atunci când înaintează în vârstă.

„Până la 30 de ani, respectiv 40 de ani, ele acumulează un amalgam de cunoştinţe, care le pot ajuta să reacţioneze mult mai calculat, să ştie cum să gestioneze anumite situaţii sau cum să-şi controleze emoţiile. Desigur, există şi probleme care se pot rezolva prin terapie, pentru că, de cele mai multe ori, regretele nu sunt decât propulsarea pe care vrem să o facem către trecut, lăsând amintirile negative să ne afecteze şi prezentul. Atunci trebuie să învăţăm să ne redescoperim şi să ne gestionăm emoţiile într-o manieră constructivă. Repet însă, acest lucru nu ţine de criza femeii la o anumită vârstă’’, subliniază Oana Nicolau.

Bărbaţii şi femeile reacţionează însă diferit atunci când vorbim de o oportunitate. “Când spunem asta ne referim la o personă de sex opus care întruneşte o sumă de calităţi.Dacă reacţionează diferit, bărbaţii şi femeile o fac pentru că au, cu adevărat, porniri diferite, iar acestea împing, sau nu, persoana în cauză să acţioneze. Din nou, diferenţele nu ţin de gen. Sunt femei care au o nevoie mai mare de sex şi consideră că partenerul nu le satisface. Cum de altfel sunt şi bărbaţi vânători, care caută doar distracţie’’, precizează psihoterapeutul Constantin Cornea pentru CSID.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

16.05.2018 10:40 Vasile Gârneț Fragmente de jurnal – „Moartea lui St...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md