13:24:10 22.04.2018
Stiri

De ce Parlamentul NU are ședințe în această săptămână

Politică 19.05.2017 10:18 Vizualizări1795 Autor: Ziarul National
De ce Parlamentul NU are ședințe în această săptămână

O săptămână fără ședințe în plen ale Parlamentului din R. Moldova.

Deputata comunistă Inna Șupac susține că ședințe nu vor fi din cauză că „nu are cine prezida” ședințele Parlamentului.

„Din câte se pare, motivul pentru care în această săptămână nu vor avea loc ședințele Parlamentului este de-a dreptul banal - nu are cine prezida ședințele. Candu e în Polonia, Vitiuc a fost luat de Plahotniuc la Washington, iar cel de-al doilea post de vicepreședinte al Parlamentului este vacant (după demisia liberal-democratei Liliana Plaihovici - n.r.)”, a declarat Șupac, ieri, în cadrul unui briefing.

Spicherul Andrian Candu și-a început ieri vizita în Polonia, unde participă la Summitul președinților de Parlamente din Europa Centrală și de Est. La Varșovia, Candu a avut o întâlnire cu președintele Poloniei, iar în cadrul Summitului amintit a lansat un apel „la solidaritate către parlamentele din regiune și a pledat pentru o cooperare prin schimb de experiența, cunoștințe și expertiză, în contextul provocărilor cu care se confruntă Europa Centrală și de Est”.

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a plecat la începutul acestei săptămâni în SUA, dar componența delegației care îl însoțește nu a fost făcută publică. Vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Vitiuc, fost deputat comunist, a aderat acum două luni la PD și a fost numit chiar vicepreședinte al acestui partid.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md