14:48:36 21.04.2018
Stiri

Cursa de tren Chișinău-Moscova, SUSPENDATĂ din 2018? ANUNȚUL CFM

Economie 15.12.2017 10:13 Vizualizări2701 Autor: Ziarul National
Cursa de tren Chișinău-Moscova, SUSPENDATĂ din 2018? ANUNȚUL CFM

După ce presa a scris că Ucraina ar putea suspenda, în 2018, cursele de tren spre și din Federația Rusă, inclusiv garniturile de pe cursa Chișinău-Moscova, administrația „Căii Ferate” din R. Moldova (CFM) susține că nu a primit, deocamdată, nicio înștiințare despre acest lucru.

„Î.S. „Calea Ferată din Moldova” nu a recepționat niciun act confirmativ din partea administrației căilor ferate din Ucraina care ar proba informațiile apărute în spațiul mediatic privind restricționarea circulației trenului RJD de pe cursa Chișinău-Moscova. Mai mult, la momentul actual, pe cursa amintită circulă trei garnituri, dintre care doar una aparține companiei feroviare rusești – RJD, iar celelalte două sunt operate de Calea Ferată din Moldova”, se arată într-un comunicat de presă al CFM.

Potrivit întreprinderii, la ora actuală, trenurile de pe cursa Chișinău-Moscova circulă în regim normal, conform orarului stabilit și coordonat cu toate administrațiile feroviare ale statelor pe care le tranzitează cursa.

Menționăm că ministrul Infrastructurii din Ucraina, Vladimir Omelean, a declarat recent în cadrul unei emisiuni televizate că, în 2018, ar putea fi suspendată comunicaţia pe calea ferată cu Rusia, fiindcă „ucrainenii nu au ce căuta acolo”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md